Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se jen zeptal.....a asi si to teda nahraju, i když to už není ono, ale co mám s váma dělat :mrk;)

Neon - OK něco vymyslíme, těch pár desítek minut nás nikdo postrádat nebude :roker

Odesláno

Co si pamatuju, tak za mých mladých studentských let jsme v této osadě koukali na českou repre a nějakej fotbalovej zápas, tuším že jednadvacítky, jak je tam Čech vychytal na pencle. Bylo to na projekci. Ale ta byla asi soukromá

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš

Já se jen zeptal.....a asi si to teda nahraju, i když to už není ono, ale co mám s váma dělat :mrk;)

Neon - OK něco vymyslíme, těch pár desítek minut nás nikdo postrádat nebude :roker

Stejně se nehraje nic závažnýho, ne? To pak ale pochybuju, že odolám tomu, jít někam skouknout nějakej zápas někam do hospody - navíc když na mě budou všichni ve Višňový blikat :myslim:D

Odesláno

2net: no jestli budes posilat bohouse do lesa bez mobillu a s tou vybitou baterkou co s ni celou dobu blikas, tak to toho asi moc neuvidi :)))

chlapi neblbnete, co z hokeje? tak staci kdyz vam nikdo nebude az do prijezdu domu rikat vysledky a muzete si to pustit ze zaznamu :) nebo jestli prijede soucasny majitel hicsovy TVclony.... :D

Odesláno
Původně zaslal: Vvitty

nebo jestli prijede soucasny majitel hicsovy TVclony.... :D

Tu má ještě snad pořád Méďa, ne?? ... Bobo, co? 6e bys ji vzal?? :myslim:D:D

Guest minimaxa
Odesláno

Bohoušku, v základní výbavě mého vozu je i mimo jiné vymoženosti LCD TV 9´tak když budeš hodnej, mužeš koukat :D:D

Odesláno
Původně zaslal: minimaxa

Bohoušku, v základní výbavě mého vozu je i mimo jiné vymoženosti LCD TV 9´tak když budeš hodnej, mužeš koukat :D:D

To jako v Multiple???

Jestli jo, tak tam se nás naskládá jako smetí .... :D

Odesláno
Původně zaslal: Neon

To jako v Multiple???

To jo, s tou palubovkou by to bylo jak v dětským pokojíčku :D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Původně zaslal: Neon

To jako v Multiple???

To jo, s tou palubovkou by to bylo jak v dětským pokojíčku :D

ale já jedu na sraz peugeotem :myslim , jak nezvyklé, že :D

Guest minimaxa
Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

No, musím říct, že zrovna hokejový zápas na devítipalcovém monitoru musí být opravdu záležitost pro labužníky, ale jsi minimaxo hodnej, že je aspoň nalákáš :D :D :D

Netopko, co je malé, to je milé, to by jsi ale měla vědět :D a víš co? alespoň dají pokoj a nebudou v neděli otravovat, že to neviděli :D

Odesláno

ja teda nevim jo, ale co v ty televizi vidite? ja i na hokeji sem byla rada za kostku, pac mi aspon ukazali kam mam koukat:D:Dpuk je totiz desne mrnavej:aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...