Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No a když si položíme otázku \"Mají tedy Peugeoti dobré brzdy či nikoliv?

Odesláno

Kdyz jsou brzdy na Mi16 v poradku tak brzdi super, sice nemaji jedovatej nastup, jak je dneska zvykem, ale zase jen tak neuvadnou a vis, e kdyz to ve 150 zaslapnes, tak se ty kola bez problemu zablokujou.

Mi16 a Mi16 4x4 ma jiny zadni kotouce, trmeny a desticky, rekl bych ze o neco vetsi, protoze to auto je i tezsi.

Odesláno

Přesně tak, když jsou brzdy OK tak to brzdí super, taky hodně žáleží jak si je ze začátku obrzdíš.

Já mám na T16 předky větší než na Mi16 a zase zadky mám stejné jak na Mi16 4x4.A auto brzdí jak kuna. A je pravda že mi na Mi16 brzdy hořely jenom jednou a to bylo při závodě byly špatně chlazené a ještě tam byly desky zn. LUCAS. a ty jsem sjel za 8 tis. km. Prostě nic moc desky. Spíš nic.

Odesláno

Pánové kontrolka na ABS mi nesvítí po startu 2x problikne a zhasne. Stavá se mi ale že když přijíždim třeba na parkoviště brzdím a než se auto zastaví tak se ABS zapne sice jen na chviličku ale zapne. Je to normální?

Odesláno

Tomas1: rosviti se ti jen abs? nebo i stop a brzdy? Jinak zkus mrknout na čidla, jestli je nemas zasraty, ale pokud ti to jenom takhle problikne, tak bych to asi zatim moc neresil.

Odesláno

Tak jsem z toho vysápal komplet ten fórichtung s tou koulí a čerpadlem, jak to tam leželo. Nešla mi ta koule povolit. Nevíte někdo, jestli mi to někde takhle celý otestujou? D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...