Guest Tomáš1 Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 No a když si položíme otázku \"Mají tedy Peugeoti dobré brzdy či nikoliv? Citovat
Andilek Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 podle toho jak jsem se podival posledne jedne zmatene dame uprostred krizovatky do kufru bych hlasoval za \"nikoli\" Citovat
Guest Masinka Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 Kdyz jsou brzdy na Mi16 v poradku tak brzdi super, sice nemaji jedovatej nastup, jak je dneska zvykem, ale zase jen tak neuvadnou a vis, e kdyz to ve 150 zaslapnes, tak se ty kola bez problemu zablokujou. Mi16 a Mi16 4x4 ma jiny zadni kotouce, trmeny a desticky, rekl bych ze o neco vetsi, protoze to auto je i tezsi. Citovat
Jindra Odesláno 12. září 2003 Odesláno 12. září 2003 Přesně tak, když jsou brzdy OK tak to brzdí super, taky hodně žáleží jak si je ze začátku obrzdíš. Já mám na T16 předky větší než na Mi16 a zase zadky mám stejné jak na Mi16 4x4.A auto brzdí jak kuna. A je pravda že mi na Mi16 brzdy hořely jenom jednou a to bylo při závodě byly špatně chlazené a ještě tam byly desky zn. LUCAS. a ty jsem sjel za 8 tis. km. Prostě nic moc desky. Spíš nic. Citovat
Guest Tomáš1 Odesláno 15. září 2003 Odesláno 15. září 2003 Pánové kontrolka na ABS mi nesvítí po startu 2x problikne a zhasne. Stavá se mi ale že když přijíždim třeba na parkoviště brzdím a než se auto zastaví tak se ABS zapne sice jen na chviličku ale zapne. Je to normální? Citovat
dejwik Odesláno 17. září 2003 Autor Odesláno 17. září 2003 Tomas1: rosviti se ti jen abs? nebo i stop a brzdy? Jinak zkus mrknout na čidla, jestli je nemas zasraty, ale pokud ti to jenom takhle problikne, tak bych to asi zatim moc neresil. Citovat
dejwik Odesláno 17. září 2003 Autor Odesláno 17. září 2003 Tak jsem z toho vysápal komplet ten fórichtung s tou koulí a čerpadlem, jak to tam leželo. Nešla mi ta koule povolit. Nevíte někdo, jestli mi to někde takhle celý otestujou? D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.