Guest fox.chosen Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 mě vyhovuje ta OMW kolem 5 ta dokonce vím, kde je Trasu klidně nechám na vás. Vertex: jedeš s námi? [upravil dne 24/4/07 fox.chosen] Citovat
Vertex Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Rozhodně na Holedeček, jinudy nejedu, je to nejlepší. V pět mi to vyhovuje, takže proč ne. Sejdem se tedy na OMV - i když se pak budem muset trošku vrátit Citovat
bigosak Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Původně zaslal: Vertex Rozhodně na Holedeček, jinudy nejedu, je to nejlepší. V pět mi to vyhovuje, takže proč ne. Sejdem se tedy na OMV - i když se pak budem muset trošku vrátit Nebdeme muset. Při výjezdu ze Žatce od OMV na Plzeň je malinká zkratka.:papa:papa Citovat
bigosak Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Původně zaslal: Vertex tankovka Tak to prrr. Ta až následně pokračuje. Toto je prvotřídní asfaltík. Lepší než na některých silnicích. Přeci bych si pažouťáka neničil na tankodromu. Uvidíš sám.:mrk Citovat
Vertex Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: Vertex tankovka Tak to prrr. Ta až následně pokračuje. Toto je prvotřídní asfaltík. Lepší než na některých silnicích. Přeci bych si pažouťáka neničil na tankodromu. Uvidíš sám.:mrk Vím jaká je, ale říká se jí tankovka Citovat
bigosak Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 Původně zaslal: Vertex Původně zaslal: bigoš Původně zaslal: Vertex tankovka Tak to prrr. Ta až následně pokračuje. Toto je prvotřídní asfaltík. Lepší než na některých silnicích. Přeci bych si pažouťáka neničil na tankodromu. Uvidíš sám.:mrk Vím jaká je, ale říká se jí tankovka Tak já jsem tedy bydlel 20let v Žatci, ale tohle slyším poprvé. Nevadí Citovat
Vertex Odesláno 24. duben 2007 Odesláno 24. duben 2007 No vidíš, 4 roky studia a co člověk pochytá. OK tedy, v pátek v pět na OMV Citovat
mifa Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Také se hlásím na 17 hod v Žatci,přijede zelená 406,počkejte na mě.Děkuji:potlesk Citovat
Bohouš Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: bigoš Tak já jsem tedy bydlel 20let v Žatci, ale tohle slyším poprvé. Nevadí Možná je to tím, že narozdíl od Vertíka nejsi synek pana podplukovníka Citovat
Vertex Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: Bohouš Původně zaslal: bigoš Tak já jsem tedy bydlel 20let v Žatci, ale tohle slyším poprvé. Nevadí Možná je to tím, že narozdíl od Vertíka nejsi synek pana podplukovníka Ne ne, plukovník s tím nemá nic společnýho, znám to od kluků ze školy. Chodil jsem tam na střední. Občas se tam jezdí vymetat pavučiny z vejfuku Citovat
Oliver Riedel Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Žatecký,pojedete přes Ročov?Pokud jo,tak v kolik tam mám čekat?Nebo až na Šusně? Citovat
Vertex Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Přes Ročov tutovka nejedem, co hned někde za Rakovníkem? Šusně jsem nenašel [upravil dne 26/4/07 Vertex] Citovat
Oliver Riedel Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Šusna je ta křižovatka od Louny na Rakovník a karlovarky.Tak někde za Rakovníkem-vy nepojedete přes Rakovník?Sraz v Žatci bude kde?Že bych přijel tam. [upravil dne 26/4/07 Oliver Riedel] Citovat
mifa Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: Oliver Riedel Šusna je ta křižovatka od Louny na Rakovník a karlovarky.Tak někde za Rakovníkem-vy nepojedete přes Rakovník?Sraz v Žatci bude kde?Že bych přijel tam. [upravil dne 26/4/07 Oliver Riedel] Přijeď,sraz je v 17 hod u pumpy OMW na výpadovce ze Žatce na Plzeň.Když ses neozval mě,tak jsem si našel jinou komandu,snad se nezlobíš. Citovat
mifa Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: Vertex OK, počítáme s Tebou Děkuji.Dnes jsem již začal s Kryštofem, zaplatil jsem 2 tis za odtah.To to začíná Citovat
Oliver Riedel Odesláno 26. duben 2007 Odesláno 26. duben 2007 Původně zaslal: mifa Původně zaslal: Oliver Riedel Šusna je ta křižovatka od Louny na Rakovník a karlovarky.Tak někde za Rakovníkem-vy nepojedete přes Rakovník?Sraz v Žatci bude kde?Že bych přijel tam. [upravil dne 26/4/07 Oliver Riedel] Přijeď,sraz je v 17 hod u pumpy OMW na výpadovce ze Žatce na Plzeň.Když ses neozval mě,tak jsem si našel jinou komandu,snad se nezlobíš. V poho,já se sem dostal až dneska,takže sem vůbec nevěděl,že mi někdo psal. Jinak uvidim,snad to stihnu-OMW,to je ta za KHK Peugeot? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.