Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím vás všetkých.Potreboval by som poradiť od niekoho,kto má vo svojom peugeote 205 mi-16 motor.Chcel by som vymeniť tú gumovú hadicu,na ktorej je upevnený vzduchový filter,lebo je v zlom uhle a je dosť škrtená.Auto som už takto kúpil,no a na hodne fotkách som videl,že filter je vedený kolmo na motor-na miesto,kde je nádobka na ostrekovač.Z akého auta by tam zapasovala táto hadica-dlžkou aj tvarom?Dakujem vám vopred za pomoc:roll

post-0-14109595462288_thumb.jpg

Odesláno

bude tam pasovat origo z Mi 16ky, jestli máš zájem mám tu jednu navíc :D , můžu poslat popřípadě ilustrační foto jak jsem si to udělal do auta já a tak by jsi to měl i ty...:super

Odesláno

Zdravim Hugo Boss.Takto by ma potešilo,ak by si mohol nejaku fotku hodiť na monitor.By sa mi zišla ta hadica,no ja som zo SR.To by bolo lepšie odbehnúť na vrakovisko.Ale ked môžeš,tak to foto mi pomôže určite-díky:super

Odesláno

Tak díky zatial za foto-len škoda,že mi to potrvá,kým zohnám tú hadicu.Ak by sa našiel niekto na SR kto má jednu navyše,nech sa mi ozve-dakujem.:potlesk

Odesláno
Původně zaslal: fogino

Tak díky zatial za foto-len škoda,že mi to potrvá,kým zohnám tú hadicu.Ak by sa našiel niekto na SR kto má jednu navyše,nech sa mi ozve-dakujem.:potlesk

hele tak ti to pošlu balíkem na dobírku jestli by to šlo:myslim:D

Odesláno

Nazdar Hugo Boss.To by bolo super,ak by si mi to mohol poslať.Môj mail je fogino2(a)azet.sk.Ozvi sa mi prosim na moj e-mail,že kolko by si za to chcel a dohodneme sa.Zatial dakujem:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...