Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Folie

Recommended Posts

Odesláno

Potreboval bych poradit. Kde, za kolik (pokud mozno za co nejmin) hodit do koure zadni a zadni bocni skla. Nechci prijit o repro v plate a nechtej se mi furt prikrejvat. Kde se v Praze prodavaj samotny folie? Dikes Smrada

Odesláno

Smrada: Nech si je nekde i nalepit. Kdyz to udelas spatne, tak to bude hnusny a zbytecne vyhozeny prachy.

impact: Stejne tam zije jen to forum a tam jsem jako doma :) teda ja tam jsem vlastne doma i v praci :D

Odesláno

Co se týče ochrany repro před zlořádáma, tak zrovna v Sekinu nabízej potahovou látku, kterou se dá celý plato zakrýt tak, že nepoznáš, že tam nějaký repro vůbec je. Ta látka prakticky vůbec netlumí zvuk repráků. Viděl jsem to montovaný a docela dobře to vypadá. A není to tak nákladný, jako fólie. Koupíš látku a přetáhneš si to sám.

Jinak osobně se mi líbí tmavý okna, potahová látka je jen další možnost.;)

Odesláno

To Impact. No jo no, stane se. Ja uz si Te taky fsimnul.

To TMiky: Nevis co by to tak stalo, nebo to maj na strankach. Dik

Odesláno

Když už tak pokovit, příjde to skoro stejně a nesloupneš to nic. Známej to má na Astře. Komplet ho stál 3800,- ale teda byl až ve Zlíně v Praze to budou dělat určitě taky

Odesláno

Tady v Praze stoji komplet na 106 tridver u tonovani-autoskel.cz 6600

Odesláno

ja som si to robil na mojom, tgeda dal som si to odborne nalepit za 2200,- Sk sun guard s atestom . Jednoznacne nedoporucujem si to lepit sam !!!

Ak sa chces pozriet, tak si klikni na clensku sekciu , uz tam fotky s foliami.Inak rozdiel v latke na repro a foliami je najma v lete obrovsky , v aute nie je tak teplo, jednoznacne doporucujem folie ;)

Odesláno

To Smrada:

LSB BLACK 1,5 m2 akustický elastický průzvučný potahový materiál ČERNÝ 1 x 1,5 m 490Kč

LSB BLUE 1,5 m2 akustický elastický průzvučný potahový materiál MODRÝ 1 x 1,5 m 490Kč

LSB GREY 1,5 m2 akustický elastický průzvučný potahový materiál ŠEDÝ 1 x 1,5 m 490Kč

LT BLACK 1,5 m2 akustický průzvučný koberec ČERNÝ 1 x 1,5 m 390Kč

LT BLUE 1,5 m2 akustický průzvučný koberec MODRÝ 1 x 1,5 m 390Kč

LT RED 1,5 m2 akustický průzvučný koberec ČERVENÝ 1 x 1,5 m 390Kč

LT GREY 1,5 m2 akustický průzvučný koberec ŠEDÝ 1 x 1,5 m 390Kč

Odesláno

Dekuji, ja jim tam volal. Mimochodem, stale jsem na vazkach. S nejvetsi pravdepodobnosti (z fin. duvodu) nejprve pruzvucnou latku a pak pokovit :-))). Diky

Odesláno

Mam moznost svou 406 polepit od chlapika co to dela foliema za 3000,-. Co vy na to. Jsou pry tri druhy, nabizimi ty prostredni, nejsou uplne cerne. JAk bude pres ne videt za sera, da se pres ne prehlednout z boku auto? Ma to nekdo na 406.Jak to vypada? Muzete seh hodit foto,nikde jsem folie na 406 jeste nevidel.Diky

Odesláno

Tata ma na 306ce druhy nejčernějši přes den je to v poho ale v noci je tohorši ten vyhled neni uplně sto pro při couvaní si radši otevře boční dveře než aby si pochroumal sveho miláčka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...