Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zapalovací lišta P206 - jak poznat electrifil ! + rešení problémů se škubáním

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kmil

to Zdeny: Tak co,už víš co tam máš zač?

Ahoj,byl jsem ted pár dnů pracovně ve Francii,tek jsem to nemohl zkontrolovat,ale dneska jsem na to mrkl a naštěstí tam mám ten snad bezproblémovej Electrifil:superTakže díky za fotky:papa

• O 4 týdny později...
Odesláno

padal benzín po delším stání a tím pádem se to zavzdušnovalo a jelikož to nemá zpětnej okruh,ale jen jednu hadičku od čerpadla do vstřikovací lišty,tak to jelo špatně dokud se neztratil všechen vzduch.

Odesláno

No tak špatná zpráva pro mě hlavně.Čerpadlem to nebylo,sice to startovalo krásně,ale jen jeden den,tak to asi byla náhoda.Dělá to to stejný jak předtím,když nechám auto delší dobu odstát,tak špatně startuje.Vždy chytne a skoro ihned zdechne.Teprve až tak po 6-8 pokusech startovaní to chytne a jede.Tak už teda nevím na co se zaměřit teď.

Odesláno

No mě to teda škube i když mam zahřátej motor a nevim čim by to mohlo bejt,mam nové palivové čerpadlo,nové svíčky.Jak se tedka otepluje,tak to dělá čim dál častějc,už mě to pěkně sere.Poradí mi někdo?:( Je to P306 1,4 a 98r.v.

[upravil dne 24/5/07 Dr4Gon]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...