Zdeny Odesláno 23. duben 2007 Odesláno 23. duben 2007 Původně zaslal: kmil to Zdeny: Tak co,už víš co tam máš zač? Ahoj,byl jsem ted pár dnů pracovně ve Francii,tek jsem to nemohl zkontrolovat,ale dneska jsem na to mrkl a naštěstí tam mám ten snad bezproblémovej Electrifil:superTakže díky za fotky:papa Citovat
kmil Odesláno 18. květen 2007 Autor Odesláno 18. květen 2007 Tak problém škubáním způsobovalo palivové čerpadlo. Citovat
kmil Odesláno 18. květen 2007 Autor Odesláno 18. květen 2007 padal benzín po delším stání a tím pádem se to zavzdušnovalo a jelikož to nemá zpětnej okruh,ale jen jednu hadičku od čerpadla do vstřikovací lišty,tak to jelo špatně dokud se neztratil všechen vzduch. Citovat
kmil Odesláno 23. květen 2007 Autor Odesláno 23. květen 2007 No tak špatná zpráva pro mě hlavně.Čerpadlem to nebylo,sice to startovalo krásně,ale jen jeden den,tak to asi byla náhoda.Dělá to to stejný jak předtím,když nechám auto delší dobu odstát,tak špatně startuje.Vždy chytne a skoro ihned zdechne.Teprve až tak po 6-8 pokusech startovaní to chytne a jede.Tak už teda nevím na co se zaměřit teď. Citovat
Dr4Gon Odesláno 24. květen 2007 Odesláno 24. květen 2007 No mě to teda škube i když mam zahřátej motor a nevim čim by to mohlo bejt,mam nové palivové čerpadlo,nové svíčky.Jak se tedka otepluje,tak to dělá čim dál častějc,už mě to pěkně sere.Poradí mi někdo? Je to P306 1,4 a 98r.v. [upravil dne 24/5/07 Dr4Gon] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.