chechet Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 nadrz by mela mit 60 litru snad i u dieselu. uved nejaky email, poslu ti navod. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aluška Posted March 27, 2007 Share Posted March 27, 2007 Já myslím, že nádrž má tak max. 55l. Když mně svítí rezerva, tak jsem tam nikdy více jak 50l nenacpala . Jinak se spotřebou ve městě jsem se nikdy nedostala nad 6,5l, mimo město jezdím za 5l/100km . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted March 27, 2007 Author Share Posted March 27, 2007 Původně zaslal: gaffa Původně zaslal: chechet nadrz by mela mit 60 litru snad i u dieselu. uved nejaky email, poslu ti navod. Já si stáhnul manuál z netu, ale je už na novější model, tam se uvádí těch zhruba 60. Dnes jsem tam nacpal po hrdlo 55l a byl jsem těsně nad hranicí žíznivé kontrolky, tak asi to tak bude. Ale nikde jsem tam nenašel kolik litrů oleje se vejde do motoru.. [upravil dne 27.3.2007 gaffa] objemy kapalin jsou uvedeny v tabulkach na konci navodu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaffa Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Původně zaslal: chechet Původně zaslal: gaffa Původně zaslal: chechet nadrz by mela mit 60 litru snad i u dieselu. uved nejaky email, poslu ti navod. Já si stáhnul manuál z netu, ale je už na novější model, tam se uvádí těch zhruba 60. Dnes jsem tam nacpal po hrdlo 55l a byl jsem těsně nad hranicí žíznivé kontrolky, tak asi to tak bude. Ale nikde jsem tam nenašel kolik litrů oleje se vejde do motoru.. [upravil dne 27.3.2007 gaffa] objemy kapalin jsou uvedeny v tabulkach na konci navodu. Díky! Už jsem to našel. Ono je to až uplně nenápadně dole:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pupik Posted March 28, 2007 Share Posted March 28, 2007 Ahoj, mám 1,9TD ´99 break a spotřeba se mi hýbe kolem 5,5-6. Dost záleží na kvalitě nafty. Přes zimu jsem tankoval alpindiesel a spokojenost. Jinak když jsem si koupil 306tku, spotřebu jsem měl téměř stejnou jako ty. Tak hodně najetých km.....zdar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts