Pinďa Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Pinďa Já mám nebržděný - 670 a bržděný - 1200, třída A50-X BRINK. Nezapomeňtě že závisí i od váhy auta, neboli co tam je za motor (1,6 nebude mít stejné hmotnosti jako 3,0 litr). mam na teba jednu otazocku.pozeram, ze mas tazne od tej istej firmy ako ja.mas tu odnimatelnu gulu?ak ano tak som si v navode vsimol, ze tam sa to poistuje este nejakym klucom ta gula? Tak to nevím, já to mám na dva šrouby (vedle je držák se zásuvkou), ve spodu je nějaké zaoblení, ale nevím na co (asi na pojištění lankem, jak bývalo dříve povinné). [upravil dne 7/10/07 Pinďa] Citovat
jozefsv Odesláno 7. říjen 2007 Odesláno 7. říjen 2007 Původně zaslal: Pinďa Původně zaslal: jozefsv Původně zaslal: Pinďa Já mám nebržděný - 670 a bržděný - 1200, třída A50-X BRINK. Nezapomeňtě že závisí i od váhy auta, neboli co tam je za motor (1,6 nebude mít stejné hmotnosti jako 3,0 litr). mam na teba jednu otazocku.pozeram, ze mas tazne od tej istej firmy ako ja.mas tu odnimatelnu gulu?ak ano tak som si v navode vsimol, ze tam sa to poistuje este nejakym klucom ta gula? Tak to nevím, já to mám na dva šrouby (vedle je držák se zásuvkou), ve spodu je nějaké zaoblení, ale nevím na co (asi na pojištění lankem, jak bývalo dříve povinné). [upravil dne 7/10/07 Pinďa] tak to mas iny typ Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.