Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: jozefsv

Původně zaslal: Pinďa

Já mám nebržděný - 670 a bržděný - 1200, třída A50-X BRINK. :D

Nezapomeňtě že závisí i od váhy auta, neboli co tam je za motor (1,6 nebude mít stejné hmotnosti jako 3,0 litr). :myslim:roker:myslim

mam na teba jednu otazocku.pozeram, ze mas tazne od tej istej firmy ako ja.mas tu odnimatelnu gulu?ak ano tak som si v navode vsimol, ze tam sa to poistuje este nejakym klucom ta gula?

Tak to nevím, já to mám na dva šrouby :D (vedle je držák se zásuvkou), ve spodu je nějaké zaoblení, ale nevím na co (asi na pojištění lankem, jak bývalo dříve povinné). :myslim

[upravil dne 7/10/07 Pinďa]

Odesláno

Původně zaslal: jozefsv

Já mám nebržděný - 670 a bržděný - 1200, třída A50-X BRINK. :D

Nezapomeňtě že závisí i od váhy auta, neboli co tam je za motor (1,6 nebude mít stejné hmotnosti jako 3,0 litr). :myslim:roker:myslim

mam na teba jednu otazocku.pozeram, ze mas tazne od tej istej firmy ako ja.mas tu odnimatelnu gulu?ak ano tak som si v navode vsimol, ze tam sa to poistuje este nejakym klucom ta gula?

Tak to nevím, já to mám na dva šrouby :D (vedle je držák se zásuvkou), ve spodu je nějaké zaoblení, ale nevím na co (asi na pojištění lankem, jak bývalo dříve povinné). :myslim

[upravil dne 7/10/07 Pinďa]

tak to mas iny typ

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...