Roman Posted June 22, 2002 Share Posted June 22, 2002 Čau lidi,mám 405-ku SRI automat.Začala se hodně a na dlouho rozsvěcet ta kontrolka K,ale najednou (cca ve čtvrtek odpoledne)jsem neujel ani 10km a začalo to řadit při nízkých otáčkách-cca 1500-2000ot.a začalo se to dusit.Kdyz zařadim ručně 2 nebo 3,tak to jede normálně.Po několika konzultacích vyplynulo,že by to mohl být olej v převodovce...(kdyby jen to...).Poradí mi někdo,dík předem. Roman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 25, 2002 Share Posted June 25, 2002 no..... olej v prevodovce :-))) , kdyz mas automat, tak je tam prece vzdycky - mozna by bylo dobre zkontrolovat hladinu nebo ho rovnou vymenit. V nejhorsim pripade vymenit tu prevodovku, ale to fakt v nejhorsim a vubec bych ti to nepral :-( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted June 26, 2002 Author Share Posted June 26, 2002 Hm,tak to mi moc nepomohlo...Auto už skončilo u "lékaře",tak uvidím co tam bude za průšvih... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MK Posted June 26, 2002 Share Posted June 26, 2002 Kámoš měl stejný problém u Audiny, byl to starý olej v převodovce. U některých automatů se měnit musí, u některých vůbec ne. Převodovka byla v prdeli. Přeji ti více štěstí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted June 27, 2002 Author Share Posted June 27, 2002 Čau lidi,tak už mám pažoutíka zase doma a vypadá to,že výměna oleje v převodovce mu přišla k duhu...Absolvoval jsem cestu na Mníšek a zpět.Zpočátku to vypadalo stejně blbě jako před výměnou,nechtěl tam dát čtyřku,ale po cca 30km si to "sedlo" a zatím to vypadá že to bude dobrý."Lékař" mi sdělil asi šest dalších závad,tak nevím co dřív...Tak zatím Čau Fido Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 27, 2002 Share Posted June 27, 2002 TAk copak je tomu nasem u pacientovi jineho? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roman Posted June 29, 2002 Author Share Posted June 29, 2002 No,tak mimo jiné?:sjeté kotouče+destičky,hlučnej rozvoďák nebo něco na klice,ložiska zadní nápravy(pr... vypadá jak přeložená stodvacítka..),a ložiska v alternátoru.Altík půjde ven příští týden,a další až se vyjádří pojiš?ovna-Tatra nechtěla znát bratra... Čau Fido Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts