Guest Ondra Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 Sem teďka viděl v bazaru 1.9ku s koženejma sedačkama a docela mě zaujaly. Nevíte na kolik by přišly (aspon 2 přední)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jindra Posted February 14, 2002 Share Posted February 14, 2002 Já jsem je pořídil komplet za 4.měl jsem je tam asi 1/2 roku a šly mi z auta.Byly sice vyhřívané, ale stějně to nefungovalo a v zimě to studilo jak prase. Zase v létě se to dalo.Už jsem je prodal. Kup si raději anatomy. To je jiné kafe!! Jindra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honza Posted February 15, 2002 Share Posted February 15, 2002 Kožený sedačky sice vypadaj dobře, ale z praktického hlediska žádná sláva. V zimě studí a v létě se rozpálí že se na nich v kra·tasech nadá vydržet. Jezdil sem jeden čas v cabriu abylo to utrpení. Venku pařák, sluníčko pere jak blázen, někam přijedeš, vystoupíš a po 5ti minutách s ma ty sedačky nesedneš. Leda že bys měl asbestovej zadek. Kup si radši Sparca nebo Recara. Ale tohle všechno ti už napsal Jindra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaja Posted April 2, 2002 Share Posted April 2, 2002 Mam v T16 kozeny sedacky a v pohode. Tam je totiz pod zadkem neco jako semis, co se nerozpaluje do zhava a ani v lete letoparnem nemam potize (nebo zeby klimatizace :-)). A tvarove je to taky paradicka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts