vendym Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: komisar lednička co jsem koukal 48 W to jako když zapojíš další žárovku [upravil dne 20.6.2007 komisar] to je pravda, ale občas využívám kompresor a ten je tak asi na 10 A a více Citovat
vendym Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: komisar Původně zaslal: vendym Původně zaslal: komisar lednička co jsem koukal 48 W to jako když zapojíš další žárovku [upravil dne 20.6.2007 komisar] to je pravda, ale občas využívám kompresor a ten je tak asi na 10 A a více ten používaš jen minimálně jen na kola nebo se mýlím?? jak kdy, kluk jezdí biketrialové závody a někdy se dost dofukuje, odfukuje a lepí Citovat
DEVIL Odesláno 21. červen 2007 Odesláno 21. červen 2007 Původně zaslal: richt cau, mam dotaz: mate nekdo 406ku se zasuvkou v kufru? v pripade co je to za rok a vybavu? diky Tak jak koukám na diskuzi a jsem zde nováček tak já takové auto vlastním a celou dobu jsem si bláhově myslel, že je to od výrobce a ono je to asi udělané jen nějakým šikulou. V každém případě už jsem ji využil na chladničku a jsem plně spokojený a doporučuji. Citovat
vendym Odesláno 22. červen 2007 Odesláno 22. červen 2007 Původně zaslal: DEVIL Původně zaslal: richt cau, mam dotaz: mate nekdo 406ku se zasuvkou v kufru? v pripade co je to za rok a vybavu? diky Tak jak koukám na diskuzi a jsem zde nováček tak já takové auto vlastním a celou dobu jsem si bláhově myslel, že je to od výrobce a ono je to asi udělané jen nějakým šikulou. V každém případě už jsem ji využil na chladničku a jsem plně spokojený a doporučuji. to devil - hoď sem foto [upravil dne 22/6/07 vendym] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.