Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

sakrblé. Ještě mě napadlo - koupil sem teďka přední světlo depo místo mýho rozlámanýho valea. Ale to depo je malinko tmavší :( Moje auto je r.v. 96 Nevíš jestli se u novějších dělaly tmavší světla?

A ještě - sedačky se dochovaly? :)

Odesláno

Koukám na to :o aa teda 106 je bezpečná docela,,hlavně že si v pohodě :super

Odesláno

jo ještě nezbyla ti z předního nebo zadního nárazníku mřížka (ta plástev ??):mrk

Odesláno

to kujon: tak to nevím musel by jsi si to někdě očíhnout. ale já je tam mám světlý :myslim:myslim

jo a sedačka se dochovala jen spolujezdcovo ta moje se ulně zlomila dozadu...

to merglos: jj 106 je podle mě bezpečná:) jinak bych tu možná ani nebyl:myslim:bojim

v obou už jsem měl tahokov tak to bohužel..

to jozefsv:velký štěstí ten plot jsem přeskocil byl tam tak do půky toho normálního už od někoho předemnou:papa

• O 2 týdny později...
Odesláno

na lemy se musím podívat a prahy myslím,že zustaly... jo a to nepočítám to že když jsme o výkendu sundaly tapce a palubku zjistily jsme,že už to přes střechu jednou šlo protože jí to má hned za sloupkama docela prasecky zavařenou....

Odesláno
Původně zaslal: jambo

na lemy se musím podívat a prahy myslím,že zustaly... jo a to nepočítám to že když jsme o výkendu sundaly tapce a palubku zjistily jsme,že už to přes střechu jednou šlo protože jí to má hned za sloupkama docela prasecky zavařenou....

Tak se prosim podivej a napis mi cenovku.Dekuji

Odesláno

Tak, dneska sem taky poslal svoji 106ku... Srazil sem se na dálnici s kamionem, naštěstí se nikomu nic moc nestalo (akorát já sem vylezl trochu zkrvavenej dveřma od spolujezdce...). Zítra dodám nějaký fotky...

Odesláno
Původně zaslal: noner

Fotky budou večer;) nevíte někdo, kde by se dala sehnat nová nabořená 106ka 5ti dvéř?

jedine nejakej ten vrakac a nebo dotahnout bez papiru neco za par ecek, aby se to pak jeste vyplatilo..:roll

Odesláno

jj ja budu mit za 38 000 přitaženou z francie tam je 106tek hafo:cool:

ma najeto 80tisíc a je trošku tuklá na dveře ale je to 1.6 to co jsem měl s klimou a tak:)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...