TMiky Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 Zdároš, jezdím 205 1.9GTi, nesvítí mi budíky ani přední parkovačky, má tam bejt pojistka 5A, ale rupne i 20ka. Už mě to pěkně ... Mám asi hledat kra?as, co? Gracias:mad: Žárovky jsou právě v pohodě a hejblata jakbysmet. budu muset jít asi po drátkách. [Editován dne 29/7/03 TMiky] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
impact Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 No to bude opruz. Jako první bych zkontroloval žárovky a zahejbal s kabelama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myslikovjan Posted July 29, 2003 Share Posted July 29, 2003 měřit, měřit, měřit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krmy Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 A nebo měřit ,měřit,Hledat a hledat.Elektrika je hrazná potvara. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeper Posted July 30, 2003 Share Posted July 30, 2003 Neni to tak hrozný diod v palubce je asi 25 a kabelů pár svazečků tejden, dva, a máš to hotový Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts