aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 a psat umis?:Dnebo si to nechavas predcitat a nekomu to diktujes?:D ad PS: sme ti to rikali Citovat
Vvitty Odesláno 20. únor 2007 Autor Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: AKCZ Jeste ze od prirody nectu.. bych to jeste pochopil PS: Jen tak mimovchodem.. me auto uz udelalo prvni jarni \"krucky\" a jezdi jak urvany ze retezu :D no, nerikal jsem to? clovek ho necha chvili ridit a takhle to dopada... Citovat
aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 a ty poznamky: si vytahni svoje, uvidis, ze taky jede....auto na zimu odkladaj jen zvlastni lide....a kdy uz ho vytahnes....? ty se nepocitaj, vid? :D Citovat
Vvitty Odesláno 20. únor 2007 Autor Odesláno 20. únor 2007 Původně zaslal: Kurt Původně zaslal: Hieroglyfika .... Tak se prosím Vás, slečno AVZ, domluvte s panem VVP a pak mi dejte vědět, ano? Děkuji za pochopení a jsem s pozdravem Váš admin. Slecna si uz nepamatuje, co vlastne chtela Ja ji uplne jasne slysel a navic jsem byl uplne strizlivy, takze je to jasne Za matouci odpovedi Slecny Hieroglyfiky Strigoiulove se timto omlouvam Citovat
aka Odesláno 20. únor 2007 Odesláno 20. únor 2007 slecna si jako vzdy dopst dobre pamatuje co chtela, narozdil od nekoho jineho!!!strizliva jsem byla tez......slecna hieroglyfika se nastesti k veci jeste nevyjadrila.....(pry je to upirka a kdo vi, jak by se vyjadrila...) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.