Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Včera mě poprvé zradil můj milovaný 307SW:( Když jsem přijel domů, bylo vše ok. Asi za hodinu jsem chtěl otevřít v garáži kufr a nešlo to. Na displeji hlásí, boot open, přestože je kufr zavřený. A protože si systém myslí, že kufr je otevřen, nejde auto zamknout DO ani klíčem. Vždy po zamknutí se okamžitě odemkne. A naneštěstí je tam automatika na zamčení auta při dosažení rychlosti 10km/h, takže při každém rozjezdu na křižovatce lup, lup. Auto je naštěstí ještě rok v záruce. Pokud jste někdo měli podobný problém, prosím poraďte ať můžeme se servisem dát dohromady komponenty na výměnu. Oni zjevně moc netuší VO CO GO !!!

Děkuji.

Odesláno

Díky moc. V servise říkali, že to vypadá spíše na zámek pátých dveří, nicméně mají nachystaný i ten mikrospínač.

Hezký den a mnoho km bez poruch:super

Odesláno

Jak naschvál jsem v pondělí auto normálně zamknul, otevřel kufr . . . vše v pořádku. Nicméně v servisu mi raději bezplatně v rámci záruky vyměnili nějaké čidlo. Takže to dobře dopadlo:super

• O 3 týdny později...
Odesláno

mel nekdo stejny problem na hatchbaku,jak ho resil a za kolik??ptz zrovna dnes jsem se nedostal do kufru a musel prijit na radu ten otvor na nouzove otevreni!!dikecc

Odesláno
Původně zaslal: hudy

tak vcera to neslo a ted rano uz v pohode!ale stejne mikrospinac odchazi,ze???

jj, takhle mi to dělalo, dojel jsem do servsu a byl za vola , protože kufr šel krásně otevřít a pak zase nic :grr a dokola

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...