Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

A já prodám 1x zadní sedačku (UŽŠÍ !) na Peugeot 806, Fiat Ulysse, Citroen Evasion, Lancia Zeta.

Barva šedá (šedomodrá); mikroplyš. Cena cca 4500,-Kč (Praha) 731 774 774

Odesláno

Ahoj, mám tu dvě sedačky zadní P 806 na prodej, jsou bez loketních opěrek ale dobrý stav, barva šedá viz foto, nabídněte cenu, já je nevyužiju

[upravil dne koldam1]

[upravil dne koldam1]

post-0-14109595456522_thumb.jpg

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravím,

chápu, že se pravděpodobně neptáš na tu naši (užší - zadní nebo středová), ale my ji stále máme a mít ji opravdu nepotřebujeme - 4000,- může být Tvoje :super

Odesláno

Známí koupili ojetou 806 a potřebují buď trojsedadlo nebo 2 sedadla do 3. řady. Pokud má někdo k dispozici, ozvěte se prosím.

Díky

• O 2 měsíce později...
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Dobrý den, jestli ještě nikdo máte nákou sedačku tak mi dejte vědět.A taky za kolik na novo.honza@seznam.cz ddddddddddddddddddíííííííííííííííík

• O 7 měsíců později...
Odesláno

Moje radost ze spotreby netrvala dlouho, na dnesek mne vybrali auto: vsechny 3 sedadla vzadu pryc, detska autosedacka, autoradio, k tomu vyskleny bocni okno, nefunkcni infra dalka, prerezany pasy.

Ke vsemu zitra jsem mel vezt rodinu na dovcu.

Jinak policajti rikali, ze je to ted na pardubicku specialita cca pul roku a pricina je v podnikalskych N1 s prepazkou, ktera se dovybavuji sedadly z teto kategorie aut. Takze v Pardubicich a okoli pozor!!!!

Ale k tematu: nemate nekdo na prodej nebo alespon tip na prodej na komplet zadni 3 sedadla (mam na mysli prostredni radu sedadel)?

[upravil dne 27.6.08 lubor]

Je to mykroplys tenhle vzor (seda se zelenym prouzkem)

[upravil dne 30.6.08 lubor]

post-0-14109601217358_thumb.jpg

Odesláno

zeptej se na nakym vrakači.............já sem z brandýsa nad orlicí na pardubicku!!!!!!!!sos:bojim

Odesláno

tohle bych od nikoho koupil tak jak je to v inzerátě to sem tam dal já nevíte kolik se událo druhů barev já už jich viděl nejmíň 30!!!!!!!!!!!:o

Odesláno

Vcera se na me usmalo stesti - v Kostomlatech stoji 3x bourana 806, z toho 2x v moji barve tapecirunku/sedadel.

V tech 2 stejnych po mem najezdu uz jsou jen 4x predni + 1x uzka, v poslednim je vsech pet, ale jiny vzor, neco podobneho jako ma Novotak. Cena bohuzel standart 5kkc, ale jsem rad ze je mam.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...