Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

xbarney: ty nemáš mlhovky že? Protože tohle je starší typ ovladačů, který se dával do slabších výbav a nebo je to hold jiná serie výrobce ale tyhle páčky upravit nepujdou

Odesláno

nie hmlovky nemam. Takze keby som chcel PP, ako zistim aky typ packy mam kupit k mojmu autu ? Lebo do urcitej sumy som ochotny do toho investovat (packa+displej).

vybavu mam: 2x airbag, posilovac, abs, manualna klima, el. predne okna, central na DO

[upravil dne 30.5.2008 xbarney]

Odesláno
Původně zaslal: xbarney

nie hmlovky nemam. Takze keby som chcel PP, ako zistim aky typ packy mam kupit k mojmu autu ? Lebo do urcitej sumy som ochotny do toho investovat (packa+displej).

vybavu mam: 2x airbag, posilovac, abs, manualna klima, el. predne okna, central na DO

potřebuješ páčky u kterých se dá vydělat klobouček viz fotodokumnetace.
Odesláno

potřebuješ páčky u kterých se dá vydělat klobouček viz fotodokumnetace.
Odesláno

to hej, ale je jedno aku packu pouzijem ? Zakladom je aby sa dal vyberat klobucik ?

ano to je základ a ještě musíš koupit COM2000 bez ESP to taky nemáš
Odesláno

No takze sa na to asi vys. . . . . . . A ja som bol uz cely happy ze budem mat palubak.

Keby ste niekoho poznali kto to prerobil z mojej verzie, napiste. Diky.

Odesláno

No takze sa na to asi vys. . . . . . . A ja som bol uz cely happy ze budem mat palubak.

Keby ste niekoho poznali kto to prerobil z mojej verzie, napiste. Diky.

No to už je jiná investice když vezmu že natrefíš na ten správný COM (3000kč) k tomu dipslej (1000kč) tak jsi na 4tisících a nikdo ti nezaručí že ten COM nebude časem zlobit když je z jinýho auta ale zaser by jsi mohl pak dodělat třeba i mlhovky :D
  • O 5 týdnů později...
Odesláno

Už mě naebavilo to neustále se opakující \"myslím, že to nejde, ale možná, že...\", tak jsem se dotázal přímo u českého zastoupení výrobce, u Peugeot CZ, a zde je oficiální vyjádření:

\"P 206 s palubním počítačem se dodával až od modelu 2002, od okamžiku, kdy byly vozy vybaveny sdruženým přepínačem COM. Dříve nikoliv.\"

Z toho vyplývá, že dodělávat palub. PC lze opravdu až od r.v. 2002 a to pouze ty modely, které jsou vybaveny COMem. Konečně mám klidné spaní, že mě to tam dodělat nejde.

• O 2 týdny později...
Odesláno

KoNGu, zajímavá myšlenka, ale řekni sám... nebylo by o hodně jednodušší (když už ne levnější) prodat stávající auto a koupit novější, které už má MUX i PC, je ještě o něco mladší, ...?

Takovéto skládačky si může dovolit dělat pouze člověk, který tomu rozumí na 100%. Ti ostatní (mně nevyjímaje) budou pouze riskovat, že přijdou o investované peníze a steně to nerozběhnou, v horším případě si spálí elektroniku v autě.

Já osobně na to rezignuji naprosto a s konečnou platností.

Každopádně, vám všem ostatním přeji ZAPOJOVÁNÍ ZDAR!

HOWG. :roker

Odesláno

iceman: najdou se lidi kteří berou auto jako zábavu a nehodlají si ho prodat ať už z důvodu investic nebo citového vztahu :D

Tohle je jenom nápad! Já osobně bych do toho šel, zručný jsem a s elektronikou nemám problém a ostatní jsme pouze chtěl \"nakopnout\" :papa

Odesláno

Teda tohle je až neuvěřitelné co ty poláci dokážou. Si říkám kdybych jim tam přivezl starou 120cu jestli by zní nedokázali udělat 206RC :super

Rozhodně to ale dává naději lidem bez MUX

• O 3 týdny později...
Odesláno

hmm no hosi ked to tak citam asi stym palubakom neuspejem ,mam v plane si kupit novu 206ku a su tam iba hodiny ako vieme,pisal som do pezotu v TN a pisal mi typek ze sa neda doobjednat,tak ale neviete niekto ci je na SR neaky servis kde by to spravili pokial sa to da?aby som mu to potom v predajni mohol splechnut do oci :D

Odesláno

Když to pročteš pořádně uvidíš že na tom jestli tam jsou hodiny nebo ne vůbec nezáleží (viz. můj případ). Důležitější je rok výroby a typ páčky...Jinak si myslím, že nějaká pořádná dílna kde budou mít elektromechanika by to s tím návodem co je tady zmákla.

Když jsem to pak potřeboval aktivovat tak na mě taky v Peugeotu koukali jak na zjevení když jsem jim vysvětlil, že jsem si tam dodělal PP

Odesláno
Původně zaslal: Tommy002

Když to pročteš pořádně uvidíš že na tom jestli tam jsou hodiny nebo ne vůbec nezáleží (viz. můj případ). Důležitější je rok výroby a typ páčky...Jinak si myslím, že nějaká pořádná dílna kde budou mít elektromechanika by to s tím návodem co je tady zmákla.

Když jsem to pak potřeboval aktivovat tak na mě taky v Peugeotu koukali jak na zjevení když jsem jim vysvětlil, že jsem si tam dodělal PP

hm no ale mozes ty do toho robit neake zasahy?vies ked je to nove v mojom pripade?

• O 3 týdny později...
Odesláno

Tak to bych si to dvakrát rozmyslel...Podle mě je instalace naprosto bezpečná, jenže kdyby se s autem pak něco stalo tak oni by to na určitě hodili. Já jsem se taky u svého pustil do \"úprav\" až když uplynulo tuším ta dvouletá záruka na bezplatný servis

Odesláno

Chcem sa spytat, ze keby nemam aktivovany palubny pocitac v riadiacej jednotke a vymenim display za dvojriadkovy, tak by mi ukazoval tie klasicke udaje ohladom teploty,radia, CD atd. Teraz mi to na jednoriadkovom ukazuje

Odesláno

Kompletně Ti dotaz nezodpovím, ale neaktivovaný palubák mi ukazoval aktuální spotřebu, dojezd, akorát nešel vynulovat (ujetá vzdálenost, průměrná rychlost, průměrná spotřeba), ale informace od rádia a teplotu by to mělo normálně ukazovat - můj odhad protože ještě nemám zapojený čidlo a rádio je tam neorigo

Odesláno
Původně zaslal: Tommy002

Kompletně Ti dotaz nezodpovím, ale neaktivovaný palubák mi ukazoval aktuální spotřebu, dojezd, akorát nešel vynulovat (ujetá vzdálenost, průměrná rychlost, průměrná spotřeba), ale informace od rádia a teplotu by to mělo normálně ukazovat - můj odhad protože ještě nemám zapojený čidlo a rádio je tam neorigo

aha,lebo rozmyslam,ze by som si tam dal dvojriadkovy a keby som nemal aktivovane PC,tak by to aspon krajsie vyzeralo a ukazovalo aspon to,co do teraz a nebola by to zbytocna investicia :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...