sabat.j Odesláno 9. únor 2007 Odesláno 9. únor 2007 Ahoj lidi.. Mám problém.Peugeot 406 PC píše ABS FAULT a na palubce svítí jak autíčko tak červený vykřičník.. čidla jsou prý dobrá.. poradte kde mám hledat závadu? Je možné,že je to spojené s brzd. destičkami? tam nemám drát který hlásí sjeté destičky.. Prosím poradte.. Děkuju Citovat
jozefsv Odesláno 10. únor 2007 Odesláno 10. únor 2007 Původně zaslal: sabat.j Ahoj lidi.. Mám problém.Peugeot 406 PC píše ABS FAULT a na palubce svítí jak autíčko tak červený vykřičník.. čidla jsou prý dobrá.. poradte kde mám hledat závadu? Je možné,že je to spojené s brzd. destičkami? tam nemám drát který hlásí sjeté destičky.. Prosím poradte.. Děkuju s dostickami to asi nema nic.snimac snima zuby na homokinetickom klbe z vonkajsej strany (zjednodusene povedane) myslim ze chyba bude niekde inde.pricin moze byt viac.viac neporadim mam iny model a asi by ti to nepomohlo Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.