OK406 Odesláno 28. leden 2007 Odesláno 28. leden 2007 Původně zaslal: Aluška Já nic, sníh STUDÍ . Beníčkovi jsem dala trochu sněhu, chudák si myslel, že je to celer, tak se s chutí zakousl.......a pak pěkně prskal zlostí, že je to cosi studeného :D . To jsi sním byla venku??? :myslim:myslim Citovat
Hadra Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 sněhuláka jsem teda letos nepostavil žádnýho, když byl sníh nebyl čas a když je čas, tak teď už zas není sníh..... každopádně mám postavený místo sněhuláka příčky v baráku ) Citovat
Aluška Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: OK406 Původně zaslal: Aluška Já nic, sníh STUDÍ . Beníčkovi jsem dala trochu sněhu, chudák si myslel, že je to celer, tak se s chutí zakousl.......a pak pěkně prskal zlostí, že je to cosi studeného :D . To jsi sním byla venku??? :myslim:myslim NEEE, to ne, jen jsem udělala kuličku ze sněhu na parapetu . Citovat
aka Odesláno 29. leden 2007 Autor Odesláno 29. leden 2007 ja chtela vyrazit snehulakovat dnes....jenze...ta zbytkova brecka nejak neni motivaci...:( Citovat
barenst Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Postavil jsem vcera pekneho ale pak zaclo foukat tak nam spadl Citovat
Bohouš Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Původně zaslal: barenst Postavil jsem vcera pekneho ale pak zaclo foukat tak nam spadl Nejsem škodolibej, ale rozesmálo mě to Citovat
Oliver Riedel Odesláno 29. leden 2007 Odesláno 29. leden 2007 Tak kdo nepostavil sněhuláka přes víkend,tak teď u asi těžko:( Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.