Guest blondynaa Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: blondynaa ty mračítka jsem si teď objednala....čekám až dorazí a kapotu bude prodlužovat klempíř....a bude to s původní maskou...tak pak hodím fotečku jak to dopadne.... Jakej to má účel prodlužovat kapotu a ještě dávat mračítka? Buď jedno nebo druhý, ne? kapota se protahne jen o maličký kousíček....vypadá to moc dobře...mám někde doma v pc virtuál...zkusím hodit... Citovat
oni Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 a neni to pak zbytecny kdyz je to jen kousicek?? Citovat
Kvasky Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: blondynaa Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: blondynaa ty mračítka jsem si teď objednala....čekám až dorazí a kapotu bude prodlužovat klempíř....a bude to s původní maskou...tak pak hodím fotečku jak to dopadne.... Jakej to má účel prodlužovat kapotu a ještě dávat mračítka? Buď jedno nebo druhý, ne? kapota se protahne jen o maličký kousíček....vypadá to moc dobře...mám někde doma v pc virtuál...zkusím hodit... Jen Lama odpověď.... když do toho šáhneš CO2-čkem tak ti to bude reznout.. teda jestli auto budeš používat i v zimě... Sůl je sv**ě.. Citovat
Kvasky Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: oni jj smerovala na tebe!!to bude asi ono,proto se mi ten nadechzda takovej malej!myslis ze by bylo tezky udelat podobnou jako je ta cerna? No, trocha práce by na ní byla... Problém je s pojistkou proti otevření kapoty... Dělal bych to tak, že bych obtiskl origo, pak vylaminoval a pak jí upravoval. Neupravuj laminátem plastovou masku--> bude praskat ve spojích.. Citovat
Guest blondynaa Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: blondynaa Původně zaslal: Kvasky Původně zaslal: blondynaa ty mračítka jsem si teď objednala....čekám až dorazí a kapotu bude prodlužovat klempíř....a bude to s původní maskou...tak pak hodím fotečku jak to dopadne.... Jakej to má účel prodlužovat kapotu a ještě dávat mračítka? Buď jedno nebo druhý, ne? kapota se protahne jen o maličký kousíček....vypadá to moc dobře...mám někde doma v pc virtuál...zkusím hodit... Jen Lama odpověď.... když do toho šáhneš CO2-čkem tak ti to bude reznout.. teda jestli auto budeš používat i v zimě... Sůl je sv**ě.. myslíš?:myslimsamozřejmě že s autem budu jezdit v zimě! jiné auto zatím nemám,jen lvíčka...a vždycky si nechám poradit, nejsem paličatá a vím že nemůžu vědět všechno... Citovat
oni Odesláno 16. leden 2007 Autor Odesláno 16. leden 2007 a jak to mas protazeny ty?nebo snad nejezdis v zime kwasky??? Citovat
Kvasky Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: oni a jak to mas protazeny ty?nebo snad nejezdis v zime kwasky??? Já to mám protažený normálně kusem plechu. Ta kapota když jsem jí upravoval nebyla v nejlepším stavu a tak jsem nad tím ani moc nepřemejšlel. BTW. Já s autem najezdím minimum (teda s 306kou) za 3,5 roku co auto mám se sní najezdilo cca 20 - 25tis km. Ale kdybych se rozmejšlel nad svářením pozinkovaný kapoty tak bych se na to asi vyprd. A když chceš dát mračítka tak už tuplem. Ale záleží na tobě. Třeba se to podaří udělat kvalitně a reznout to nebude. Citovat
Kvasky Odesláno 16. leden 2007 Odesláno 16. leden 2007 Původně zaslal: seys co tohle ? Tohle je fakt HROZNÝÝÝÝÝÝÝÝÝÝ i ty rádoby mračítka Citovat
oni Odesláno 17. leden 2007 Autor Odesláno 17. leden 2007 no tam tu masku jsem chtel koupit v atodoplnkach jako polotovar a dodelat top na tamtu na tom cernym!!jenze ji vyprodali!!! Citovat
Jogin Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Cau nevite pls kde sehnat u nas tohle? http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=56 je to takovy kridylko pod prednim naraznikem s mlhovkama me se to moc libi a zrovna je to na muj model XS diky A tyhle svetla nemaj chybu http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1539 [upravil dne 18.1.07 Jogin] Citovat
oni Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 tak ty svetla urco na nceskejch obchodech sezenes,jen hledej,ale to lizatko nevim!!!tak se domluvime a objedname toho vic,jenze on s tim nikdo nema zkusenost!!! Citovat
Jogin Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Prave ti to poslou a nebude to sedet nedej boze nebo co a sme v hajzlu jinak ani nevim jak se tam objednava asi se jim musi napsat akorat me zarazej ty ceny u neceho co bych cekal drazsi tak to je levny a naopak jinak ty svetla porad jestli black nebo chrom mam stribrnou barvu jak je na nich ten black vypada to dobre ale to by sem si musel koupit i black do predu abych nebyl jak u komediantu ale zase ve predu se me libi chrom tak babo rad:D:myslim:aut cvhci do predu ty svetla co mas ty s tema 3 diodama po strane sou fakt dobry akorat nevym black nebo chrom [upravil dne 18.1.07 Jogin] Citovat
oni Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 ja ale nemam ty s tema 3 diodama,ty me moc neberou,prijde mi ze tam toho je moc!!!to je to,prave ze se taky bojim,ale to lizatko jsem taky nekde videl!!! Citovat
Jogin Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 jo no ono to neni moc vydet z dalky ale myslel sem ze mas ty s diodama aspon tak vypadaj, ale potrebuju jenom neci nazor zda je lepsi na stribrnou barvu chrom nebo black http://www.ecosse-peugeot.co.uk/show_product.asp?id=1539 zadni a predni bud black nebo chrom : http://shop.911customs.cz/index.php?main_page=index&cPath=85_113_418_640 jedna se o posledni 2 svetla , ale spis si myslim za do zadu black diody a do predu angel eyes chrom ty predposledni co ty na to? [upravil dne 18.1.07 Jogin] Citovat
oni Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 ty zadni budou asi hezky svitit ve tme,ale osobne se mi nelibej,osobne nejhezci jsou ty co mas ted ty a taky jsem si je ted sehnal a budu je tam davat!a k tem prednim nevim nevim,ty cerny jsou pekny,ale k ty strbrny asi nepujdou,asi spis ty chromovany!! Citovat
Jogin Odesláno 18. leden 2007 Odesláno 18. leden 2007 Kazdopadne ve tme sou fakt supr to nevis jestli jedes za BMW 7 nebo nakou audinou RS :cool::aut ale ve den je to nic moc to mas pravdu asi spis investovat tech 6000 nekam jinam nasel sem je na ty samy strance co sou predni jinak me se ty zadni u myho novyho modelu libej to je fakt , predni sou taky dobry ale mam rad proste angel eyes Citovat
oni Odesláno 18. leden 2007 Autor Odesláno 18. leden 2007 no ja osobne kdybych mel svetla jako ty,tak budu investovat nekam jinam!!!okna,kridlo,motor!! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.