Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: rimmer

Původně zaslal: lexa

Tak jsem nic nestihl, syn je nemocný a hodně neposlušný!!!:nevim:papa

tak az se uzdravi, tak pohrozit a nechat ho 3x umyt a nalestit auto :) vsak ho to prejde :))))

Dobrý nápad, ne jenom jedno, ale všechny 4!:myslim:D:papa

Odesláno

možná mám hloupej dotaz, ale v kolik se to bude asi konat???

Odesláno

No jestli nové brzdy vydrží, nebo spíše se rozchodí, tak bych dojel.. Ale potřebuju z Hlučína doprovod, s mým navigačním nesmyslem.. :D Sraz u šterkovny?? :myslim

Odesláno

mám dotaz- opět. Na srazu jsem ještě nebyl a chtěl bych se zeptat jestli je to vhodné i pro rodiče s dítětem nabo je mám raději nechat doma. Netuším jak to bude probíhat či kde se bude a do kolika to asi bude. Díky.

Odesláno

Jestli prijede Lexa tak ten ma taky 2 deti, klidne je vem sebou aspon se provetraji , casove to vidim kolem 2-3 hodin , potom se vetsinou jde nekde sednout a kolem 5 se uz jede domu .

Odesláno

malej má teprve 4 měsíce a zrovna řešíme problém s jídlem. a cigarety mu asi taky nevoní :-( Nejraději bych je nechal doma, ale zase je celý týden neuvidím... ale na sraz chci! To mám ale fajné problémy... :-)

Odesláno

takze zatim to vypada na kolik lidi? barenst, CJ, ja, jauda, Tommy, lexa? tot vse? :myslim:myslim:myslim To nezni moc dobre, uvidim, jak budu vypadat rano a jak moc velka opicka po me poleze :mrk:D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...