Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Tommy306

tak po dnešním střetu s volně položenou pneumatikou uprostřed dálnice nevím jestli dorazím:(

Wazzup?? (co se stalo?)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Tommy306

tak po dnešním střetu s volně položenou pneumatikou uprostřed dálnice nevím jestli dorazím:(

Wazzup?? (co se stalo?)

ležela tam svině a vůbec nebyla vidět:o..tak jsem ji asi ve 130 sejmul..odnesly to jenom plasty..ale když jsem večer ležel pod autem a dával to aspoň trochu dokupy, abych měl zítra čím jet do práce a viděl jsem co všechno ta guma \"lízla\", tak můžu bejt rád, že je auto ještě vůbec pojízdný:nevim

no..aspoň už nebudu strašit na srazech s tím zalátaným nárazníkem:aut (ještě, že jsem ho nestih nalakovat...:D...teď už není prakticky co lakovat:roker)

[upravil dne 10/1/07 Tommy306]

Odesláno

Tommy: snad to do te doby opravis, ale bud jeste rad, znamy myslel, ze bere mezi kola PET lahev a on to byl vyfuk ... 3x varil hlinikovou vanu na mondeu... :(

dalsi kamos si malem rozbil auto o hranol cca 15x15cm napric celym pruhem, v posledni chvili ho objel :o:myslim

Odesláno

Mimochodem .... klouzání ....

Letiště Dolní Benešov dělá občas akci na té mokré plachtě :D ... možná letištní hasiči ...

Stálo by za pokus zjistit jestli to dělají na objednávku ... :super

Odesláno
Původně zaslal: lukáš.t

fakt 130 a odnesli to jenom plasty??

jj..nárazník, spodní kryt motoru a podběh..

..docela štěstí v neštěstí..bejt auto o kousek nižší nebo ta guma o trošku vyšší..:bojim:bojim

..nebo kdyby ta guma byla i s ráfkem:bojim:bojim:bojim:bojim

[upravil dne 11/1/07 Tommy306]

Odesláno

jestli to bude 17.2 tak bych mohlo potvrdit akci i já,ale doufám,že nebudu služebně mimo republiku.

Odesláno

ale ještě pro upřesnění která olešna to je? je jich více:o:D:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak Lukáši urči datum a ostatní ať se přizpůsobí, já mám problém, že u nás využití obou aut je velmi aktuální, ale když řeknš tak zkusím přijet s jedním nebo druhým( a toto bude můj problém)...:roker:roker:myslim:mrk:potlesk:o:P:):grr;):D:aut:grr:bojim:roker:(:o:super:mad::myslim:P:potlesk:mrk:):xvul

Odesláno

Ja tedy navrhuji a tudis ustanuvuji 10.2.2007 jako termin srazu Severni morava Olešna (severni zimni klouzani )

Snad nam snih jeste pripadne :D.:D

[upravil dne 23/1/07 barenst]

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Ja tedy navrhuji a tudis ustanuvuji 10.2.2007 jako termin srazu Severni morava Olešna (severni zimni klouzani )

Snad nam snih jeste pripadne :D.:D

[upravil dne 23/1/07 barenst]

Ještě ty to přivolávej :( Už tady máme 10 čísel :bojim

Povinná výbava : lopaty, písek, ...

:super:D:super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...