Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest Ludweek
Odesláno
Původně zaslal: KoCuR

Zasa som sa bavil s par ludmi a vsetci do jedneho mi povedali ze Pugeota nebrat, lebo auto ma jazdit a nie stat v servise :nevim Ze rozhodne zasa radsej bavoraka. Ale BMW ma zasa ovela draksi servis. A oni ze no to hej ale s BMW budes obcas jazdit do servisu a s Peugeotom obcas zo servisu. To ma moc nepotesilo.

klasika :D kamaradi maji urcite spoustu zkusenosti..ojezdili tunu aut a videli v rusku chcat cara z vody na most :D jo kamo asi bude fakt lepsi kdyz pudes do Bawa :D

Odesláno

2kocur: no ja sa mozem podelit o svoje skusenosti a zatial ziadne problemy s 306 nemam , okrem tych s ktorymi som ho kupil vedel o nich a dal ich porobit..ja len tankujem a jazdim:mrk..beriem to tak ze mam 10rocne auto veci ako vyfuk , tlmice a pod nepovazujem za poruchu ale spotrebny material chapes? dost zalezi na tom ,co za prasa malo to auto pred tebou:aut...dnes uz niesu auta ktore by sa vyslovene sypali , vsetko je to o tom ktore auto sa ti paci + tvoja financna situacia , ak sa ti paci 306 kup ju a budes spokojny ak bmw a mas troska viac penazi kup to ....rozhodne sa treba ale poradist s ludmi ktori maju OSOBNU skusenost a nie taketo reci ze BMW do servisu a Peugeot zo servisu to ja neberiem ako radu:myslim...na tvojom mieste by som sa previezol a vyskusal jedno aj druhe...

Odesláno

To hej, boli to narmalni dospely ludia co som myslel ze sa vyznaju. Ale potom som si zistoval co maju oni za auta a zmenil som na ich reci nazor.

To viem ze sa tlmice a vyfuk neda brat ako porucha to odide casom na hocijakom aute, aj na sikmoockarskych autach :D:D

Co clovek to nazor, a je na mne ktore uznam za podlozene a ktore nie. Zatial co tu citam su nazory majitelov takze im plne verim.

To je jasne ze sa preveziem v oboch ale to este musim pockat nejaku chvilku kym dojdem domov :D mozno mo ani jedno nesadne a skoncim v Skode :aut:aut

Zatial si robim research.

A v BMWcku robi mojej spoluziacky otec takze skusim napisat jej nech sa ho popita co a ako, lebo inac sa moc k infoskam o BMW nedostanem(kamarat ma 3ku E30 a je s nou neuveritelne spokojny takze to nepocitam :D) a na Peugeoty tu mam vas :super

• O 1 rok později...
Odesláno

teraz ma ceska pojistovna dobru akciu. od objemu 1,8 do 2,5 sa plati 5500sk za rok a mozes mat aj malo rokov.o rok ked sa bude poistka menit a nebude uz takato podobna akcia moze byt uzatvaratel pojistky i tvoja babicka ci dedko, ktory su v inej kategorii. a ty budes stale majitel....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...