Vvitty Odesláno 2. květen 2007 Odesláno 2. květen 2007 2tomyka: obednavky prosim cez u2u ale pisu si... snad si to budu i pamatovat a stejne budu brat zasobu, pokud pojedu Citovat
tomyka Odesláno 2. květen 2007 Autor Odesláno 2. květen 2007 ty si zas nieco videla zle? Vvittyho vzorka posla dost ryxlo, ale ta kolovala okolo ohna Citovat
tomyka Odesláno 2. květen 2007 Autor Odesláno 2. květen 2007 Vvitty: to co som zobral v nedelu poslo v pondelok ked sme rozpravali zazitky pri krbe Citovat
pavlii Odesláno 3. květen 2007 Odesláno 3. květen 2007 Tak Křivoklát mi nevyšel (holt je to moc blízko ), ale Šebetov se pokusím nechat si neujít!!! P. Citovat
Ventil Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 Původně zaslal: jaudax Možná mám hloupej dotaz, ale ubytování je asi jen ve stanech,co? Na Šebetově jsme ještě nebyli! Dík Jo, bohužel :( ... To byl taky jediný důvod proč jsem se loni Šebetova nezúčastnil. Ale poté co jsem si v Kostelci a i teď na Křivoklátě vyslechl pár "historek :-)", tak bych se tam chtěl alespoň jednou podívat. Mám v plánu najít si někde v blízkosti nějaký penzion, kde by jsme se mohli za slušnou cenu ubytovat, pokud bys chtěl jet s rodinkou taky, dej mi vědět a domluvili bychom se na nějakém společném místě - buď by se něco našlo přes Internet, nebo by nám třeba Trundik nebo někdo z místních dal nějaký dobrý tip. Přímo s ubytováním v penzionu poblíž srazu ještě zkušenost nemám, ale na Kostelci jsme bydleli u Peti (přímo doma) a dá se to zvládnout. Jedinou nevýhodou je abstinence, holt díky tomu přejíždění z ubytování na místo srazu a večer zpět apod. se nedá celý víkend pít. Ale pokud jseš abstinent (nebo tě nabídka Šebetova - Mogul, V power či biologická nafta, neláká), pak to je bez problému. Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 no, nahodou takova bionafta se muze pit dobre :-) Ale zase to asi skonci u pivecka a tequilly :-) Citovat
Guest Scratch Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 jeste dotaz, kdy a jak se bude dat prihlasit, prece jen, krivoklat skoncil a sebetov za dvermi :-) Citovat
aka Odesláno 5. květen 2007 Odesláno 5. květen 2007 normalne bude prihlasovaci formular jako vzdycky....casu preci jeste hromada Citovat
tomyka Odesláno 14. květen 2007 Autor Odesláno 14. květen 2007 len aby nebolo viac prihlasenych jak kapacita Citovat
Neon Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 Původně zaslal: tomyka len aby nebolo viac prihlasenych jak kapacita Toho se nebojím ... je pravda, že Šebetov je oblíbený, ale nejaktivnější účast mají vždy "jarní srazy" (Ochoz, Křivoklát) patrně proto, že lidi jsou nadržený přes zimu na všelijaké outdoor akce ... A na Šebe jezdí hodně lidí jentak na čumendu z moravy a ani tam nespí, protože to mají za humny ... Já typuju Šebe na 130 lidí max! Citovat
aka Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 tak ja si asi jdu hodit rezervaci pro stan..... Citovat
Neon Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 aka: už si tam běž postavit LVA, ať Ti blokuje flek ... Citovat
aka Odesláno 14. květen 2007 Odesláno 14. květen 2007 to si delas srandu!!!ty bys ho nechal dva mesice se povalovat na jednom miste? vis jak by pak vypadal??? Citovat
tomyka Odesláno 14. květen 2007 Autor Odesláno 14. květen 2007 hmm. aka prosim ta id aj mne bloknut flek Citovat
BATT Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Vytiskněte si mapu z internetu, překopírujte jí na čtverečkovaný papír a každý si zabere svůj čtvereček. Bude v tom pořádek a nikdo se nebude hádat. Citovat
janča205 Odesláno 16. květen 2007 Odesláno 16. květen 2007 Myslím,že ten kdo dřív přijede tak bude dřív stavět!Vždycky se dokážeme nějak domluvit. Citovat
tomyka Odesláno 17. květen 2007 Autor Odesláno 17. květen 2007 janča205: ja s tebou sa dohodnem hocikedy Citovat
janča205 Odesláno 19. květen 2007 Odesláno 19. květen 2007 tomyka: a na čem se budeme domlouvat?Chceš mít stan hned vedle nás? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.