jardas Posted June 10, 2002 Share Posted June 10, 2002 Mám 205ku 1,4 motor a za studena se někdy dost škube jako by vynechával válec nebo něco takového. A taky se mi někdy při jízdě při prudším sešlápnutí plynu rozsvítí kontrolka lambda sondy. Nevíte někdo co by to mohlo být. Dík Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 10, 2002 Share Posted June 10, 2002 Timto jsem si taky prosel a ne jednou. Poprve to byla nejaka zavada na nejakem cidle (bohuzel uz si nevzpominam na jakem). Ted se mi matne vybavuje asi spatny vstrikovac. Podruhe to byla vadna lambda (na to nejspis ukazuje to blikani kontrolky). To se ovsem neda zjistit bez diagnostiky . BTW: ten styl jizdy "cukani" to delalo i pri zahratem motoru, ale jenom obcas - mamka tomu dala název "jízda přískokama" PS: motor 1.6 monostrik 89PS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts