mora Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Nevite nahodou kdo by me opravil novy cd changer u 407? v servisu tvrdi ze je vadny (docela o tom pochybuji kdyz nejdriv tvrdili ze nevedi). Jsem z pardubic a predem diky. Citovat
Supersonic Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Tak pokud je nový, tak by měl být v záruce ne??? Ale co se týče opravy, tak bych věděl o firmách jen v Praze:( Každopádně bych se zaměřil na firmy specializované na audiotechniku aut, atd.!! Já jen, že znám i lidi, co jedou s tímhle problémem k \"obyčejnýmu autoelektrikáři\";) Citovat
mora Odesláno 21. prosinec 2006 Autor Odesláno 21. prosinec 2006 no prave ze s tou zarukou to nefunguje.servis to neuznava protoze to je z acek dotazeny z francie.sice novy nebo skoro novy s 538 km ale servis to neuznava. Citovat
Supersonic Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 No tak to se nedivím, protože \"A\"čka neuzaní nic:grr Ale jak jsem psal, zkus najít někde v okolí nějaká servis kde dělají audiotechniku, navigace, atp., myslím, že rádi pomohou. Jestli něco najdu, ještě písnu a doporučím:papa Citovat
Supersonic Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Tak něco podobného jsem měl na mysli, ale kde hledat v pardubickém kraji opravdu neporadím:nevim http://www.tuningautohifi.cz/autoradia/sluzby.asp Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.