Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Vertex

Díky Tommy, recenze byla zajímavá. Já po těchhle stránkách moc nelezu. No, ale, třílitr v tomhle autě je docela vzácnost, jelikož když už šestiválec, tak ne v X3 ale v X5. Navíc cenově je to o cca 200 tis., takže taky legrace. No uvidíme. Navíc dneska, když jsem se bavil s člověkem, který o tom něco ví, tak padla teorie, že po několika desítkách tisících ujetých km je při sečtení nákladů na provoz a údržbu benzín stejně levnější, tak uvidíme

X3 s 3.0V6 je líná mrcha. Moc sem s tím sice nenajel, ale...

Nejede to, do zatáček vůbec člověk neví, kolik může jet, dokud nejde ze silnice a že by to nějak brzdilo, to sem si nevšiml.

Odesláno

A to kupuješ uplně nový? Protože do X3 se dávaji 3.0 6V diesely dva. Jeden se značí 3.0d a druhy vykonejsi 3.0sd. Ale sd je ještě o 160 tisíc dražší než 3.0d. Co jsem tak pochytil, tak 3.0d je do X3 ideální motor, 218 koní, max krouťák 500Nm, s tou krabicí to docela dokáže hýbat ;) 2.0d by asi taky stačilo, i když auto má hmotnost skoro 2 tuny. Spíš záleží co od toho auta vyžaduje ten co s nim bude jezdit a jaký styl řízení vyznává :)

Odesláno

jj já vim, je to stejný jako třeba u 535d. Ono je pak z X3 ale malý letadlo, když to dává stovku za 6.6s . Ono mít už na volnoběh 340Nm a o nějakých 750 otáček dýl už plných 580 asi musí být mazec :D Ale prý je to zbytečný. I \"obyčejná\" 3.0d podává dobrý výkony, a pružné zrychlení je téměř totožné. Ale když už bych do ní měl jít, tak do noveho modelu po faceliftu :)

Odesláno

Ještě jenom, když už X, tak spíš X5 ... ta trojka mně moc nezaujala ... a to se mi janak trojky moc líběj, ale X3 je takovej jakoby poloterenni ... :myslim

Odesláno
Původně zaslal: Neon

Původně zaslal: Bohouš

Hele trochu :xvul - kde ses ty jako vzal v bramborákovi ??? :roll:roll

Bobo, myslíš mě?? V březnu jsme dotáhli ve dvou z Německa e46 ... a po 3 nedělích šla ... pěknej kousek ... pěkný povození ... a i nějaká kačka z něj kápla! Z klubu ho viděl myslim jenom Dundee!

Jo, jo viděl, pěkný, ale na kombíka moc malej kufr :(

Odesláno

Asi nový, maximálně to bude předváděčka nebo mírně zajetý auto. Ten sd motor má totiž dvě turba. D motor vstřikování comon rail

Tak to už by mohlo bejt o něco lepší... (o dost) ale kontakt s vozovkou a řízenim nebyl ŽÁDNEJ. Tak nevim, třeba to někomu bude vyhovovat.

Odesláno

No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák.

Ale čekal sem, že to s tím 3.0 alespoň pojede a ani to .

Po pravdě, nechápu, k čemu to je. že by se do toho hodně vešlo, to se teda nevejde, že by se to doslalo do extra terénu, to se teda nedostane. Dobře se s tim taky neparkuje, na svezení to taky neni, ale super spotřebu to nemá..pohodlí normální... tak v čem je to auto tak zajímavý ? poví mi to někdo ?

Odesláno
Původně zaslal: vector

No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák.

Po pravdě, nechápu, k čemu to je. že by se do toho hodně vešlo, to se teda nevejde, že by se to doslalo do extra terénu, to se teda nedostane. Dobře se s tim taky neparkuje, na svezení to taky neni, ale super spotřebu to nemá..pohodlí normální... tak v čem je to auto tak zajímavý ? poví mi to někdo ?

mne sa x3 vobec nepaci.je to ako nedorobeny brat x5.pravda je ze za tak vela penazi si dokazem predstavit auto s lepsou vybavou, s lepsimi jazdnymi vlastnostami...ale niekto rad bmw.bmw ta musi nadchnut.mna nenadchlo ani trojkove,ani patkove.je pekne,fajn zvezenie,ale ked som videl ako sa patkove bmw nevyhrabalo z 15cm snehu na rovinke v trave tak take auto ja nemusim.tak v com su tie auta zaujimave?

Odesláno
Původně zaslal: vector

Počkej, jestliže cvičí s X5 tak s X3 musí taky pěkně cloumat. Kufor to opravdu moc velkej nemá, ale vzadu se sedí krásně se spoustou místa. Já jel v 2,0 sportovní úprava a na naftu se mi to zdálo slušný. Jinak je jasný, že mouchy nepoznáš jednou, dvěma jízdama, ale až za jeden, dva měsíce

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...