vector Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Vertex Díky Tommy, recenze byla zajímavá. Já po těchhle stránkách moc nelezu. No, ale, třílitr v tomhle autě je docela vzácnost, jelikož když už šestiválec, tak ne v X3 ale v X5. Navíc cenově je to o cca 200 tis., takže taky legrace. No uvidíme. Navíc dneska, když jsem se bavil s člověkem, který o tom něco ví, tak padla teorie, že po několika desítkách tisících ujetých km je při sečtení nákladů na provoz a údržbu benzín stejně levnější, tak uvidíme X3 s 3.0V6 je líná mrcha. Moc sem s tím sice nenajel, ale... Nejede to, do zatáček vůbec člověk neví, kolik může jet, dokud nejde ze silnice a že by to nějak brzdilo, to sem si nevšiml. Citovat
Devilstorm306 Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 A to kupuješ uplně nový? Protože do X3 se dávaji 3.0 6V diesely dva. Jeden se značí 3.0d a druhy vykonejsi 3.0sd. Ale sd je ještě o 160 tisíc dražší než 3.0d. Co jsem tak pochytil, tak 3.0d je do X3 ideální motor, 218 koní, max krouťák 500Nm, s tou krabicí to docela dokáže hýbat 2.0d by asi taky stačilo, i když auto má hmotnost skoro 2 tuny. Spíš záleží co od toho auta vyžaduje ten co s nim bude jezdit a jaký styl řízení vyznává Citovat
Vertex Odesláno 21. prosinec 2006 Autor Odesláno 21. prosinec 2006 Asi nový, maximálně to bude předváděčka nebo mírně zajetý auto. Ten sd motor má totiž dvě turba. D motor vstřikování comon rail Citovat
Devilstorm306 Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 jj já vim, je to stejný jako třeba u 535d. Ono je pak z X3 ale malý letadlo, když to dává stovku za 6.6s . Ono mít už na volnoběh 340Nm a o nějakých 750 otáček dýl už plných 580 asi musí být mazec Ale prý je to zbytečný. I \"obyčejná\" 3.0d podává dobrý výkony, a pružné zrychlení je téměř totožné. Ale když už bych do ní měl jít, tak do noveho modelu po faceliftu Citovat
Vertex Odesláno 21. prosinec 2006 Autor Odesláno 21. prosinec 2006 To je ono no, když už takovej motor, tak do X5. Ale uvidíme, novej model to určitě bude a asi to bude \"jen\" 3,0d Citovat
Neon Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Ještě jenom, když už X, tak spíš X5 ... ta trojka mně moc nezaujala ... a to se mi janak trojky moc líběj, ale X3 je takovej jakoby poloterenni ... Citovat
Dundee Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Původně zaslal: Neon Původně zaslal: Bohouš Hele trochu - kde ses ty jako vzal v bramborákovi ??? :roll Bobo, myslíš mě?? V březnu jsme dotáhli ve dvou z Německa e46 ... a po 3 nedělích šla ... pěknej kousek ... pěkný povození ... a i nějaká kačka z něj kápla! Z klubu ho viděl myslim jenom Dundee! Jo, jo viděl, pěkný, ale na kombíka moc malej kufr Citovat
vector Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 Původně zaslal: Vertex Asi nový, maximálně to bude předváděčka nebo mírně zajetý auto. Ten sd motor má totiž dvě turba. D motor vstřikování comon rail Tak to už by mohlo bejt o něco lepší... (o dost) ale kontakt s vozovkou a řízenim nebyl ŽÁDNEJ. Tak nevim, třeba to někomu bude vyhovovat. Citovat
Vertex Odesláno 23. prosinec 2006 Autor Odesláno 23. prosinec 2006 No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák. Citovat
vector Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 Původně zaslal: Vertex No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák. Ale čekal sem, že to s tím 3.0 alespoň pojede a ani to . Po pravdě, nechápu, k čemu to je. že by se do toho hodně vešlo, to se teda nevejde, že by se to doslalo do extra terénu, to se teda nedostane. Dobře se s tim taky neparkuje, na svezení to taky neni, ale super spotřebu to nemá..pohodlí normální... tak v čem je to auto tak zajímavý ? poví mi to někdo ? Citovat
jozefsv Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 odporucam 3.0.jazdil som ho v x5 a celkom to slo.2,0 neviem,ale je to vacsie auto tak ma mat vacsi motor.s 3,0 je to ina jazda Citovat
jozefsv Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák. Ale čekal sem, že to s tím 3.0 alespoň pojede a ani to . Po pravdě, nechápu, k čemu to je. že by se do toho hodně vešlo, to se teda nevejde, že by se to doslalo do extra terénu, to se teda nedostane. Dobře se s tim taky neparkuje, na svezení to taky neni, ale super spotřebu to nemá..pohodlí normální... tak v čem je to auto tak zajímavý ? poví mi to někdo ? mne sa x3 vobec nepaci.je to ako nedorobeny brat x5.pravda je ze za tak vela penazi si dokazem predstavit auto s lepsou vybavou, s lepsimi jazdnymi vlastnostami...ale niekto rad bmw.bmw ta musi nadchnut.mna nenadchlo ani trojkove,ani patkove.je pekne,fajn zvezenie,ale ked som videl ako sa patkove bmw nevyhrabalo z 15cm snehu na rovinke v trave tak take auto ja nemusim.tak v com su tie auta zaujimave? Citovat
Vertex Odesláno 23. prosinec 2006 Autor Odesláno 23. prosinec 2006 Původně zaslal: vector Původně zaslal: Vertex No jo Vectore, ale nemůžeš od tohodle auta čekat to, co od svýho. Je to vysoký, těžký, rozhodně žádnej sporťák. Ale čekal sem, že to s tím 3.0 alespoň pojede a ani to . Po pravdě, nechápu, k čemu to je. že by se do toho hodně vešlo, to se teda nevejde, že by se to doslalo do extra terénu, to se teda nedostane. Dobře se s tim taky neparkuje, na svezení to taky neni, ale super spotřebu to nemá..pohodlí normální... tak v čem je to auto tak zajímavý ? poví mi to někdo ? Počkej, jestliže cvičí s X5 tak s X3 musí taky pěkně cloumat. Kufor to opravdu moc velkej nemá, ale vzadu se sedí krásně se spoustou místa. Já jel v 2,0 sportovní úprava a na naftu se mi to zdálo slušný. Jinak je jasný, že mouchy nepoznáš jednou, dvěma jízdama, ale až za jeden, dva měsíce Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.