Dydzej Odesláno 1. červenec 2003 Odesláno 1. červenec 2003 Potreboval bych poradit, jakou mam shanet AM/FM autoantenu na 605. Je to dozadu do blatniku, origos byla teleskopicka motorova antena s aktivnim zesilovacem. Ja to koupil s nejakym cinskym suntem z obchodaku, ktery zareznul a kdyby ho nejaci dobraci neulomili, tak by i ureznul. Diky teto zkusenosti chci kvalitni teleskopickou antenu na AM/FM z kvalitniho materialu s kvalitnim prijmem, muze a nemusi byt motorova (kdyz uz tak automatickou, bez extra tlacitka) a muze a nemusi mit aktivni zesilovac. Jake byste mi doporucili znacky + typy a kde se to da vlastne sehnat? A kdyby se vam nahodou nekde zbytecne valela... [Editován dne 1/7/03 Dydzej] Citovat
Dydzej Odesláno 2. červenec 2003 Autor Odesláno 2. červenec 2003 Ne ne, YAGI je moc smerova , a taky neni teleskopicka, to bych ji uz druhej den nemel... Shanim tohle: . | | | | | \\ Citovat
Hics Odesláno 3. červenec 2003 Odesláno 3. červenec 2003 I got a new idea... Vyprdni se na pruty a flákni tam něco, za ším se otočí každej nadšenej HiFista...:cool: Citovat
georg Odesláno 3. červenec 2003 Odesláno 3. červenec 2003 hics: takova parabola by nebyla spatna, ale muselo by se vyresit samo-nataceni pro zajisteni nejlepsiho signalu Citovat
Guest JR Odesláno 6. červenec 2003 Odesláno 6. červenec 2003 Dydzej: Me nekde pred pul rokem nabizeli antenu Bosch asi za 1800,- Mela dokonce i vymeny ty jednotlivy segmenty, kdyby se nejak poskodily. Citovat
Dydzej Odesláno 20. červenec 2003 Autor Odesláno 20. červenec 2003 Pruzkum trhu ukazal, ze moc moznosti nemam: bud Hirschmann, nebo Bosch (ten je skoro o 1500,- drazsi). A tak se ptam - vyplati se pritlacit a jit do Bosche, nebo Hirschmann taky ujde? Mechanicky/elektricky? Vymenne pruty maji snad oba dva, plne automaticke jsou taky. [Editován dne 20/7/03 Dydzej] Citovat
Dydzej Odesláno 9. srpen 2003 Autor Odesláno 9. srpen 2003 Jen pro informaci, prave jsem rozkryl jeden rozdil mezi antenami Hirschmann AUTA vs. HIT AUTA: neHIT maji \"prut\" z pochromovane mosazi, kdezto HIT z pochromovane oceli. Hmmm... a co je vlastne lepsi? Neco podobneho ocekavam i u Bosche - Profi-line vs. Club, ale navic maji jeste Autojety... kdo se v tom ma orientovat??? [Editován dne 9/8/03 Dydzej] Citovat
Hics Odesláno 11. srpen 2003 Odesláno 11. srpen 2003 Nejlepčí je jednoznačně anténana mým druhým obrázku!!! Už se s tím smiř...:D:D Citovat
impact Odesláno 11. srpen 2003 Odesláno 11. srpen 2003 Napsán autorem Dydzej Potreboval bych poradit, jakou mam shanet AM/FM autoantenu na 605. Je to dozadu do blatniku, origos byla teleskopicka motorova antena s aktivnim zesilovacem. Ja to koupil s nejakym cinskym suntem z obchodaku, ktery zareznul a kdyby ho nejaci dobraci neulomili, tak by i ureznul. Diky teto zkusenosti chci kvalitni teleskopickou antenu na AM/FM z kvalitniho materialu s kvalitnim prijmem, muze a nemusi byt motorova (kdyz uz tak automatickou, bez extra tlacitka) a muze a nemusi mit aktivni zesilovac. Jake byste mi doporucili znacky + typy a kde se to da vlastne sehnat? A kdyby se vam nahodou nekde zbytecne valela... [Editován dne 1/7/03 Dydzej] Nebyla by lepší anténa na střechu? Ty obvykle mívaj lepší příjem. Citovat
Dydzej Odesláno 12. srpen 2003 Autor Odesláno 12. srpen 2003 impact: Byla - nebyla, kvuli blby antene si prece nebudu delat diru do strechy, kdyz uz mam jednu v blatniku. Takze tudy cesta nepovede. Hics: :D Takovych anten mam na aute 4, 2 na kratkou a 2 na jeste kratsi vlnovou delku. Jen signal musi mit nekolik kW. Citovat
Guest JR Odesláno 12. srpen 2003 Odesláno 12. srpen 2003 a u nejakou mas?? Jestli ne, tak koukni na www.stualarm.cz na strankach sice zadny info, ale je tam cislo a dresa :-) Citovat
Dydzej Odesláno 13. srpen 2003 Autor Odesláno 13. srpen 2003 JR: Jeste ne. Diky za tip. Zendar ma stranky na www.zendar.it, tam uz nejaky popis je. Co je to vlastne za znacku? Znas je? stoji za to? Ptam se, protoze jsem o tom nikdy neslysel - ale taky jsem se o to drive nezajimal... Citovat
Dydzej Odesláno 19. srpen 2003 Autor Odesláno 19. srpen 2003 JR: diky za dobry tip, uz mam konecne tu antenu, ze Stualarmu, nakonec to neni Zendar, protoze uz nemaji adapter na 605, ale jakasi mne opet neznama Euro-Team. Pri montazi jsem stejne musel pouzit uchyceni z te cinske anteny, protoze original dira na antenu je na vsechny dostupne anteny moc velka. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.