KoudaK Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Nechci se hádat,ale o tom jistým autobazaru jsem to čet taky... Jo skovat klíče do špíglu není žádnej problém a pak si přijít pro káru a použít ju znova na ND... Citovat
.mycTD Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Původně zaslal: Marlin o tom bazaru to je urcite pohadka, protoze se to nedelalo jasne, pac kdyby to tak delali, tak by o tom vydali smernici pro vsechny zamestnance;) Ale jinak tomu taky neverim. Citovat
Gotrek Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Vy jste mi \"slováci\" samozřejmě, že se jedná o zpětné zrcátko a ve střepech po zachycení pči couvání byly klíče... Citovat
Oliver Riedel Odesláno 18. prosinec 2006 Odesláno 18. prosinec 2006 Původně zaslal: Gotrek Vy jste mi \"slováci\" samozřejmě, že se jedná o zpětné zrcátko a ve střepech po zachycení pči couvání byly klíče... Ach ta slovenština,jak je našemu národu cizí... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.