Guest hans Posted June 9, 2002 Share Posted June 9, 2002 Mám 7 let starého peugeotka a najeto ani ne 100.000km po jednom dědkovi z německa- no prostě funglovka. Jedná ženská mi vjela do mého peugeotku z vedlejší cesty. Likvidator mi dal amortizaci 40%. Zdálo se mi to až příliš, tak jsem zašel za jiným likvidatorem z jiného okr. Ten mi řekl, že taková amortizace by musela byt na nějakou prohnilou šunku ,na které není kousek zdravého plechu. Dále mi řekl, že amortizace 5 let starého auta s kilometry do 100.000 není žádná amortizace.Proto se domnívám, že mě chtěl likv. ČP vydupat(ta ženská měla totiž půůůůl roku propadlou STK a aby nemusela splácet tuto škodu pojištovně , radši podplatila likv. a ten mi udělal takový vydup). Pomozte mi sehnat někde tyto tabulky, protože i u jeho nadřízeného jsem nepochodil. Chci napsat ředitelovi ČP, ale musím přesně vědět kolik je amortizace na mém peugeotku. Můzete napsat i na e-mail: hans.l@email.cz Spěchá!!!!!!!!!!Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts