krakatau Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ahojte 106-kári mám problém a verím, že mi ho pomôžete čo najlepšie vyriešiť. ide o to, že mám 106-ku, ročník 96, ktorá bola kedysi búraná, t.j., je bez airbagov. Môj problém spočíva v tom, že kryt spolujazdcovho airbagu predošlý majiteľ nechal \"očalúniť\"a vyzerá to hrozne, pretože sa to tam vôbec nedá dopasovať a bije to do očí. Zohnal som si preto kryt bez airbagu, aký sa dával napr do 106 Rallye a chcel by som to celé vymeniť, akurát vôbec neviem, ako to spraviť čo najšetrnejšie a s čo najmenším rozoberaním ak ste už niekto také niečo riešili, tak by som bol rád, keby ste mi poradili, ako na to... ide mi o to, aby to vyzeralo, ako má Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakatau Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 nikto nič??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 nikto nic, ja mam jen jeden vak, ktery tam dle vseho neni.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakatau Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 a prečo si to myslíš, že tam nie je? ja to viem preto, že ma s tým predchádzajúci majiteľ oboznámil...a ani kontrolka mi nesvieti... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 ja to vim, protoze delma v jednom nejmenovAAAnem autobazaru.... takze neco o tom vim a poznam to Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krakatau Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 no ja to nejako neriešim, v troch autách som bez airbagov prežil, takže na štvrtom mi chýbať snáď nebudú možno časom, ak sa naskytnú, tak ich tam \"vrátim\", ale zatiaľ chcem poriešiť ten kryt... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts