Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vsetín, Zlín, Rožnov....... pátrání po Tse-Tse

Recommended Posts

Odesláno

jo! videl jsem ho. tato cernocerna 206 tsetse se mnou putovala po nekolika zlinskych krizovatkach. nejdriv prede mnou a pak jsem jej (byl to nejakej borec, tak 25-30, cerne bryle :D ) pustil pred sebe abych lip videl na tu karu. kapoty jsem si moc nefsim (ale neco divneho na ni bylo :D ) ale zadni lampy mel ciry \"styl lexus\". SPZ byla 1Z3 55 XX (55 - nejsem si jistej). pokud mas znamy u fizlu, tak mas majitele :cool:

Odesláno

no konecne!!!!! uz jsem zacal nabyvat dojmu, ze jsem mel halusky :D

Bude to 100% ono.......az te bude priste predjizdet, tak mu hod do okna sutr obaleny www adresou p-c.com... my uz se pak nejak domluvime :)

A bude se lestit vyfuk

(zevnitr!!! ) :D:D:D:D

Cabyro: sorry jsem si nevsim...... ale hranice stejne nejsou Zlinsky kraj.....

[Editován dne 2/7/2003 voštík]

Odesláno

Chlapy jaké dnes existuji dalniční známky.

Vim jen o mesicní,pulrocni a rocni. Existuji jeste dvoumesicni a kolik stoji. Diky (u pumpy mi nabizeji pouze mesicni a rocni)

Odesláno

tydenni neexistuje. :) Aspon tady u nas na severu. Prodavaj rocni, pulrocni, mesicni a 10-ti denni, ceny pro vozy do 3.5 tuny

rocni - 800

mesicni - 200

10-ti denni - 100

[Editován dne 11/8/03 georg]

Odesláno

Jo je to přesně tak jak praví georg, ještě teda dodám, že ta měsíční je tak debilně dělaná, že ti platí jeden \"kalendářní\" měsíc, takže z toho vyplývá jediné - že se stejně vyplatí koupit celoročku :D:D:D

• O 3 týdny později...
Odesláno

vcera jsem toho previta s tou cernou 206CC. tentokrat jel v protismeru. jo, na kapote ma obrofskou bouli a v te bouli obrofskou diru s mrizkou. chtel bych videt co dela to zvire co je pod tou kapotou :o

• O 3 týdny později...
Odesláno

Cau Vostiku

toho \"borce\" s 206 CC potkávám skoro každý den ve Valmezu. Má to max. vytůněné (nádherná kapota, kola prostě vše) Často parkuje přímo na náměstí, sedí v pizzerii a pije minerálku!! fuj!! Voštíku přijeď někdy do Valmezu a můžem pokecat! Jinak zdravím všechny pežo?áky!!!

Odesláno

No nazdaaar :) Tam jsem ho taky videl, byl jsem tam v utery a sedel tam s nejakou buchtou...... jinak to vypada dost kuuuul to auto, ale asi to bude nejakej frajirek...... 1Z5 7777 to je myslim jeho SPZ

Jo a pozdravuj Romana..... :P

[Editován dne 8/8/2003 voštík]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...