Dundee Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 S těma ručičkama by to takový problém nebyl- při nasazování u teploměru by to chtělo dobrý teploměr, otáčkoměr má doraz, u palivoměru se prostě musíš snažit (tam to ani jinak nejde) a rychloměr má taky doraz. Teploměr je dost informativní, ten nějak extra neřešim a že mi rychloměr ukazuje ještě o cca 3 km/h víc než předtim je jen dobře... Citovat
jkmtrnava Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Původně zaslal: Qweer hm tak to teda vypada to pekne.....si borec , je videt,ze sis s tim dal dost prace a to je treba ocenit.......jinak ohledne tech rucicek,toho sem se presne bal....uz to asi nikdy nedas,jak bylo origos,ledaze bys to kazdy den rozdelaval a znovu zkousel az to bude spravne.Jinak fakt super Presne toto som mal namysli aj ja. Budem sa musieť stým volajako pohrať aj s \"ručičkami\". Mimochodom dnes som zhánal tie modré diody čo si písal že pasuju z felície, všade v mototechnách sa čudovali že či to vobec existuje:o . Až v AUTOKELLY (máme unás novú predajnu) mi hovoril predavač, že aby som ich nedával, lebo diagnostika bude vykazovať chybu. (Veď sa to dá resetnúť). A tie diody čo si dával su rozptylové? Citovat
Mišak Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Dundee: Mam takovou blbou otazku jak si dostal ten tlustý oranžoví plast co je pod těma budíkama?Je moc široký nato aby se brousil ne?Nebo sem uplně zmaten a je to jinak? Citovat
Dundee Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Původně zaslal: Mišak Dundee: Mam takovou blbou otazku jak si dostal ten tlustý oranžoví plast co je pod těma budíkama?Je moc široký nato aby se brousil ne?Nebo sem uplně zmaten a je to jinak? Ta oranžová barva je přímo na tom kotoučku na budíku, musíš ho sundat (tim i ručičku) a ze zadní strany obrousit (nožem, smirkem,...). Nebo to jde udělat stejně jako to udělal Qweer a bez sundání ručičky ředidlem tu barvu smýt, ale zůstanou ti origo ručičky (což já jsem nechtěl )... Stačí si vybrat, co je ti milejší Citovat
Mišak Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Původně zaslal: Dundee Původně zaslal: Mišak Dundee: Mam takovou blbou otazku jak si dostal ten tlustý oranžoví plast co je pod těma budíkama?Je moc široký nato aby se brousil ne?Nebo sem uplně zmaten a je to jinak? Ta oranžová barva je přímo na tom kotoučku na budíku, musíš ho sundat (tim i ručičku) a ze zadní strany obrousit (nožem, smirkem,...). Nebo to jde udělat stejně jako to udělal Qweer a bez sundání ručičky ředidlem tu barvu smýt, ale zůstanou ti origo ručičky (což já jsem nechtěl )... Stačí si vybrat, co je ti milejší No jo ale ten plast je přece široky aspoň 4mm ne? To bych smirkem brousil tak dva dny:myslim Citovat
Dundee Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Tam je jen slabá vrstva barvy, jinak má ten plast cca 1,5-2mm, ale je bílej Citovat
Mišak Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Původně zaslal: Dundee Tam je jen slabá vrstva barvy, jinak má ten plast cca 1,5-2mm, ale je bílej Aha takže stačí ta barva a pak tam zkusit dat tu foliji sem byl pravě pořad zmatej jak dokaže celí plast obrousit:D No a ty ručky tam jen shodím jakoby tu nalepku a nalpím misto ni nějakou jinak barevnou a bude to hned lepší. Dííííky už sem moudřejší Citovat
Dundee Odesláno 22. leden 2007 Odesláno 22. leden 2007 Ručičky budeš muset zespodu obrousit, je tam barevná vrstva... Pak buď nějakou nálepku nebo rovnou požadovanou barvu (třeba ve spreji nebo jemným štětečkem) Citovat
Dundee Odesláno 23. leden 2007 Odesláno 23. leden 2007 komisar: Výsledek je pěknej , jen je škoda červených částí budíků, ale to by asi chtělo delší hraní a vymýšlení, aby červená zůstala červená Citovat
Mišak Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 TAk sem to rozhodil a nevím pořad si nejsem jistej tím že ten plast jdé obrousit:myslim Zde fotečka ikdyž není kvalitní Citovat
Dundee Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 To je starej model? Tam to bude možná trochu jinak udělaný, ale pokud to zkusíš obrousit někde na kraji stupnice (na začátku u první odrážky rychloměru třeba) a máš to jak podsvítit něčim jinym, než žárovkou (diodová čelovka nebo svítilna), tak to hned uvidíš. Ta vrstva oranžády by měla být slabá, jinak ten plast by měl být bílej... Hodně štěstí a ať se ti zadaří EDIT: Pokud je ten plast celej oranžovej (při pohledu z boku), tak ani nemá cenu se do toho pouštět a budeš muset sehnat jiný plasty (za 900,- od Newmana- viz. 1. stránka tohoto topicu) [upravil dne 24/1/2007 Dundee] Citovat
Mišak Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 Aha tím problem vyřešen:D, ale davat 900kč za kus plastu je moooc to aYť si to sviti oranžově jedině že by se našel nějaky super vrak:mrk ZAtím mooooc dík Citovat
Dundee Odesláno 24. leden 2007 Odesláno 24. leden 2007 Není to jen plast, jsou to vlastně plasty na komplet budíky i se stupnicema (na starej model má, na novej nee). Pořádně se na to mrkni, třeba to půjde- uvidíš [upravil dne 24/1/2007 Dundee] Citovat
Neon Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 Dane - vypadá to zajímavě ... jsem na to zvědavej naživo ... Asi předělám taky topení z červený na modrou, aby mi ladilo k rádiu - zbyla Ti ještě trocha tý folie?? A k topení udělám asi i modrý budíky holt, no ... sice jsem si říkal, jak už do Ropise nebudu cpát peníze, ale tohle je jenom čas ... :papa Citovat
Dundee Odesláno 26. leden 2007 Odesláno 26. leden 2007 Folii ještě sice mám, ale je dost silná, proto mi to ten světlovod na topení neprosvítil, budu muset vzít tu z Prodance, jak kupoval Driver... Citovat
jkmtrnava Odesláno 30. leden 2007 Odesláno 30. leden 2007 Původně zaslal: Neon Dane - vypadá to zajímavě ... jsem na to zvědavej naživo ... Asi předělám taky topení z červený na modrou, aby mi ladilo k rádiu - zbyla Ti ještě trocha tý folie?? A k topení udělám asi i modrý budíky holt, no ... sice jsem si říkal, jak už do Ropise nebudu cpát peníze, ale tohle je jenom čas ... :papa Skús sa opýtať v dielni kde dávajú fólie na okná. Existujú aj modré odťiene. A za kúsok (odpad) snad nebudú pýtať nič. A na ten orange plast: Skús pozrieť plexi 5 mm a stoho vyrezať podla starého, len neviem ako s tými svetlovodami, to už treba vyriešiť. Len ako nápad snád pomože. Citovat
oni Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 tak co se mi dnes nepovedlo,menil jse zarovicky pac mi nesvitila apak jse neco vylepsoval!a jak jsem vyndaval budiky,nechtene jsem priohnul rucicku od benzinu,proto vas chci poprosit,jestli by ste mi neukazali,kde ma byt rucicka v klidove poloze,dekujii mockrat!zrovna se zeptam jak je to s citlivosti rucicky,pac ta moje mi ukazuje jako ve strary 120,malinka zmena smeru nebo nakloneni a rucicka se hejbe!!!dekuju za co nejrychlejsi odpoved!!! Citovat
Dundee Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 Tady je Driverova fotka, zkus si to podle ní nějak oměřit. Citlivost ručičky je celkem problém, dráha palivoměru není lineární... Navíc když nasadíš ručičku při vypnutym klíčku (teda aspoň u 405), tak po jeho zapnutí nikdy neukáže původní polohu, což je docela problém. Takže nasazovat při zapnutym klíčku (ale musíš vědět, kolik tam toho máš). [upravil dne 3/2/2007 Dundee] Citovat
oni Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 hm,kdyz ja bych prave od nekoho ze staryma budikama!!protoze tohle mi prijde moc blizko ty nuly! Citovat
Dundee Odesláno 3. únor 2007 Odesláno 3. únor 2007 Tak to zkus podle tohohle, trochu jsem to zvětšil, kvalita horší, ale snad to pomůže... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.