Vozataj Odesláno 18. listopad 2006 Odesláno 18. listopad 2006 No,prace jak na kostele, ale nechal bych tam origo predek. Libi se mi to vytahnuti zadnich blatniku a prednich...Jinak se mi to jevi celkem v pohode... Citovat
Vertex Odesláno 18. listopad 2006 Odesláno 18. listopad 2006 Původně zaslal: Crack 1,4 XS;) Aspoň že tak Citovat
vector Odesláno 20. listopad 2006 Odesláno 20. listopad 2006 Hezký kola Když si odmyslim, že každej díl patří k jinýmu modelua ten model v tom vidim, tak to bude po laku ještě docela slušný. Na to, jaká je to zplásanina se celkem trefil a doladil to k sobě. Pokud to teda budu brát jako pokus vyrobit něco jako peugeota s hmotností 205, novějším vzhledem a brutálním výkonem, tak z toho může bejt dfocela dobré autíčko. Jenže mám pocit, že se to podepsalo na pevnosti kastle a že v tom stejně bude mít nějakej maloobsah. Musim mu přiznat, že se to snažil sladit k sobě, jak přechody, tak výběr dílů a má to v sobě mnohem míň zplácaností, než leckteré \"menší\" úpravy, co jsou k vidění. Takhle tam opticky není nic extra rušivého. Sice bych se do podobných šíleností nepouštěl, ale rád s epodívám, jak to dopadlo. Smutný je, že 205GTi v originál stavu pak bude přeci jen pořád o něco hezčí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.