Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nie nemam havarijku...

Tie peniaze co by ma to stalo radsej risknem a ked tak dam do opravy na vlastne naklady.

Vacsinou jazdim opatrne, takze ak sa ma nieco stat tak mozno tak od inych vodicov.

Auto mam v garazi, ked sa vozim tak vacsinou tak ze som stale pri nom.

A ked uz stoji vonku bez dozoru tak je to bohuzial risk.

Ale myslim ze zatial mi to financne vychadza.

Ak by som mal platit 1000 E rocne, to uz teraz som usetril 3000 E a opravy sposobene takym sposobom ako havarijka hradi som mal v podstate len jednu ktora ma osobne stala 300 E.

To len pre priklad..

Odesláno

njn, havarijku sem ani tak nechtěl že bych já si to rozbil, spíše mi jde o ty vandaly...pokud to máš v garáži tak ok, jenže jak řikam mě by to stalo venku, což na parkovišti felicii, octavek, apod by nějaky červený naleštěný coupečko asi dost razilo a budilo pozornost....u prace sice stojí taky venku ale tam neni znamy jediny přiklad nějakeho poškozeni....

ta havarijka s pojištěnim proti ukradnuti apod by vyšla na dalších 15tis ročně....myslim ež je to dost, a řikam si jestli ty penize po koupi radši nedat za zamek zpatečky, alarm apod ...

Odesláno

JJ...tiez sa mi taketo peniaze vidia \"vyhodene\" do vzduchu..

Radsej investujem do auta.

Mozno by som inak vravel keby mi ho kazdy tyzden nejaky debil presiel klucom alebo tak.

Ale v momentalnej situacii mam takyto nazor :)

Odesláno

shapers: tak ta barva je perfektni... vice nez krasna.. mam ji na breaku..

Kazdopadne mam poviny a havarijni na obe dve auta... dohromady za cca 26tis za rok... takze asiktak... nekomu to mozna prijde dosti.. ale ted sem to pravdu ocenil... havarijka mi opravila breaka za 48tis.. a z toho sem 10tis zaplatil ja.. ale to co tam mam by mne vysle pekne draze... Takze havarijni mne na breaka stoji 4000.. coz by se mi kdybych to nemnel vracelo skoro deset let.. a takhle necham havarijko jeste rok dva a potom ho zrusim... a vyplati se to... i u 10let staryho auta....

Jinak na coupe mam pojistku 13.5 i s havarijnim kradezi.. proste allrisk... a verim tomu ze se to vzdicky vyplati... tech par tisic navic za ten rok ozelim... doku nesezenu garaz... a taky uz sem parkrat boural tak preci jenom u nas mladych je to lepsi... jeste k faktoru kolik kokotu jezdi po nasich silnicich... preci jenom to zas tak neni tak hrozny.. u tohodle pojisteni mam spoluucast jenom 3tis.. takze kdyz se cokoliv posere vyresim prez havarijko...

Zalezi na cloveku... auto me stalo dost penizek a nechci minimalne rok se dostat do situace kdy se cokoliv posere a ja bych prisel o auto...

Odesláno

dík za názory, dost mi to pomáhá v rozhodování :)

jeden další názor, tentokrát konečně osobní :D

Dneska sem skočil do AutoAdler v Ově u Futura, měli tam mít dvoulitr v vyblitě světle zelený barvě. Nakonec byl v jiným prodejním místu, ale zato tam měli od včerejčka coupečko 98, 3.0 V6 s automatem, v plne polní, tmavě zelená barva...sice bych zrovna tenhle nekoupil, protože měl hodně chyb...od stříkaného předního nárazníku, přes velké škubání automatu...nicméně pán ho předvedl jak jen mohl, projel to s náma tak sem konečně dostal subjektivní názor :) teď ještě musím někde sehnat a vyzkoušet dvoulitr....

Odesláno

ja mam dvojliter povodne som chcel 3 liter ale tie cupečka v6 boly dost zhumplovane tak som jedneho dna natrafil na 2litrik krasny zachovaly majitelom udržiavany tak som ho bez vahania kupil ..... dal som spravit rozvody,celu spojku,olej+ all filtre,vyfuk,stabilizatory,alternator + novu bateriu, svetla bo vnoci svietili jak za dušičky antenu+cd radio,podolieval som zmesi to autičko ide momentalne ako hodinky ale čo sa tyka akceleracie a rychlosti tak to nieje určite žiadne žihadlo pretože to cupečko je tažke na motor 2.0 benzin ale na slovenske a česke cesty + všade 50 km/h to uplne bohate stači ale na to prideš až ked budeš mat 3 liter že zbytočne krmyš takeho svalovca ked ho nemaš kde poriadne prebehnut a machrovanie že maš silne auto to už davno nikoho nezaujma hlavne aby ta posluchalo mne osobne by stačilo keby sa vyrabali tie cupečka 1.6 .....a jedna veta na zaver tieto auta su všetky krasne či už vlastniš 2L , 3 L alebo 2.2 HDI vždy uputaš v meste pozornost aj po desiatich rokoch jednoducho tieto auta boli su aj budu vždy IN

Odesláno

ja mam dvojliter povodne som chcel 3 liter ale tie cupečka v6 boly dost zhumplovane tak som jedneho dna natrafil na 2litrik krasny zachovaly majitelom udržiavany tak som ho bez vahania kupil ..... dal som spravit rozvody,celu spojku,olej+ all filtre,vyfuk,stabilizatory,alternator + novu bateriu, svetla bo vnoci svietili jak za dušičky antenu+cd radio,podolieval som zmesi to autičko ide momentalne ako hodinky ale čo sa tyka akceleracie a rychlosti tak to nieje určite žiadne žihadlo pretože to cupečko je tažke na motor 2.0 benzin ale na slovenske a česke cesty + všade 50 km/h to uplne bohate stači ale na to prideš až ked budeš mat 3 liter že zbytočne krmyš takeho svalovca ked ho nemaš kde poriadne prebehnut a machrovanie že maš silne auto to už davno nikoho nezaujma hlavne aby ta posluchalo mne osobne by stačilo keby sa vyrabali tie cupečka 1.6 .....a jedna veta na zaver tieto auta su všetky krasne či už vlastniš 2L , 3 L alebo 2.2 HDI vždy uputaš v meste pozornost aj po desiatich rokoch jednoducho tieto auta boli su aj budu vždy IN

Odesláno

taky asi teda spíše budu koukat po dvojlitru, tak jako psal CNA, coupečko neni zavodak ale spiše tak na okrasu, já si ho taky primárně kupuju přorotže se mi strašně líbí , a váhal sem mezi ním a nějakým tím Mpower ....nakonec ve mě vyhrálo coupečko kvůli krásy protože u nás není prostě ten výkon kde provětrat a platit větší pojistku, dražší díly a servis kvůli zvuku motoru to se mi fakt nechce :) Myslím že i ten dvoulitr bude mít výkon aby uměl pěkně zrychlyt, v případě potřeby předjet a na dálnici jet 150...nebo se mýlím ?:P

Odesláno

Teď v sobotu se jedu kouknout do Vsetína na jednu coupečko...

Rv.2000, motor 2.0 16V, vínová barva, plná výbava, dovoz z FR, na českých papírech, údajně kolem 110tis km, podle fotek pěknej a udržovanej, zítra přijdou další fotky . Pán říká že vypadá hezky, pouze nefunguje el. posun spolujezdcovy sedačky vpřed a vzad...uvidime co se z toho vyklube

Pokud nenajdu nikoho z oblasti Peugeotu kdo by jel semnou , tak pojedu se známým. Není sice přes auta, ale spíše dobře poradí přes papírování, jednání atd...nenechá si nic namluvit, v tomhle je super.

já sám vím celkem po čem mám koukat, poznám neoriginální sváry třeba na spodku, vím že mám koukat po nosnících jestli nejsou křivy nebo nejeví známky poškození, vím že mám koukat aby všude byla stejná barva, lícování dílů, světel, stopy po zatékání, uniky oleje, vůle , při jízde mám koukat na tahání volantu do stran, to jak při normál jízdě, tak při rychlé jízdě, zrychlování brždění, na hrbolech poslouchat čepy apod, poslechnout volnoběh za studena, a vůbec chod motoru, a potom teda bych asi měl zkusit všechnu výbavu apod....v tom je trochu problém protože sem dotěď jezdil z felinou a tudíž nevím co se čím ovládá. Proto by se mi tam hodil někdo kdo má coupečko , pokud takového neseženu tak musím někde aspoň splašit návod, třeba vypučit, to auto je dovoz z FR, tudíž nečekám že by mělo český návod :roker

Napište prosím pokud sem na něco zapoměl, třeba kde má peugeot nějaké slabiny, co často odchází, kde se dá dobře poznat opotřebení, kudma se dá třeba vlézt po koberec apod

A dále prosím jestli je někdo z Okolí VSETÍNA kdo zná coupečka, a kdo by měl 27.3.2010 volný den at mi napíše, pomoc by se určitě hodila ať tam netančím s manuálem a nehledám jak zapnout rádio nebo klimu... Určitě zaplatím benzín popř něco navíc za strávený čas :)

Odesláno

mno bejku sem z olomouce... a zrovna 27. sem ve Vyskove na strelbach... v kolik tam jedes... budu tak do 15:00 z5 v olomouci klidne bych ti tam mohl prijet v coupe a muzem na to mrknout... v kolik tam mate zcuka... ?

Odesláno

Zatim nevim, to se ještě domluví, bude záležet na tom jak to bude, auto pry už je v barazu ale prodava pořád on ,tak nevim jak to bude apod, taky musim zjistit jak s pojistkou

Edit : takže auto je ve Valašském meziříčí, je to v bazaru, dělaj tam i povinčo takže by bylo vše ok, teď čekám co mi řekne banka,

Chepp : Ty bys teda byl ochotný a schopný přijet do toho Val mezu ? V sobotu tam maj otvíračku napsanou že po telefonicke domluvě, tak bych domluvil čas abys to stihl :) Kdyžtak pak napiš v kolik bys třeba byl v Val Mezu, já ve čtvrtek řeknu jeslti teda jo nebo ne podle toho co mi řekne banka, v ten čtvrtek bych taky domluvil ten bazar

Další edit : takže chlape, volal sem tam, řikal že mam zavolat v patek a řict v kolik chcu přijet a oni se podle toho zařidi :) takový přístup se mi líbí :-D Takže teda pokud bys měl na tu sobotu čas, pisni do patku rana v kolik bys tak moh byt ve Val mezu a ja bych to zařidil :) Určitě ti zaplatim benzin co projedeš to se neboj :)

[upravil dne 23/3/10 sharpers]

Odesláno
Původně zaslal: sharpers

Zatim nevim, to se ještě domluví, bude záležet na tom jak to bude, auto pry už je v barazu ale prodava pořád on ,tak nevim jak to bude apod, taky musim zjistit jak s pojistkou

Edit : takže auto je ve Valašském meziříčí, je to v bazaru, dělaj tam i povinčo takže by bylo vše ok, teď čekám co mi řekne banka,

Chepp : Ty bys teda byl ochotný a schopný přijet do toho Val mezu ? V sobotu tam maj otvíračku napsanou že po telefonicke domluvě, tak bych domluvil čas abys to stihl :) Kdyžtak pak napiš v kolik bys třeba byl v Val Mezu, já ve čtvrtek řeknu jeslti teda jo nebo ne podle toho co mi řekne banka, v ten čtvrtek bych taky domluvil ten bazar

Další edit : takže chlape, volal sem tam, řikal že mam zavolat v patek a řict v kolik chcu přijet a oni se podle toho zařidi :) takový přístup se mi líbí :-D Takže teda pokud bys měl na tu sobotu čas, pisni do patku rana v kolik bys tak moh byt ve Val mezu a ja bych to zařidil :) Určitě ti zaplatim benzin co projedeš to se neboj :)

nechces moje Coupé? :)

Odesláno

A co tenhle krasavec ? :) Tohle auto se mi strašně líbí a v černé je prostě neodolatelné... Našel jsem \"napohled\" strašně krásné tady:

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=cz&id=128382724&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=19300&makeModelVariant1.modelId=16&makeModelVariant1.modelDescription=coup&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&tabNumber=1

ALE až mi ta cena příjde příliš levná ne ? Na to že je z r.v. 99 a má to mít údajně servisní knížku... Můžu hledat někde nějakou skrytou zradu, nebo ta cena odpovídá vozu ? Jak se vám to na první pohled zdá ? :)

P.s.: Mýt někoho kdo by pro něj se mnou do německa zajel (neumím německy vůbec nic) tak už bych se na něj jel podívat :)

Odesláno

3000e za 11 rocne auto mi prijde tak akurat ;) ... burany, alebo tuknuty zozadu, nie moc dobre apravena ta prasklina, ale podla obrazkov zistis o aute tak 20% ;)

Odesláno

Bloodyjoshua : Taky se chystáš kupovat Coupečko ?:) Já se jedu na jedno podívat teď v sobotu, snad to vyjde a bude ok tak jak vypada na fotkach a popisu prodejce....ale tak on to musí vždy vychválit a sem zvědav co za šrot tam najdem :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...