Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: dry

Tak pro zmenu resim zase problem, vcera vecer divny zvuky kolem rozvodu, nakonec to je nahon kompresoru klimatizace, prej se to musi vymenit cely, novej kompresor z druhovyrovy za 17000,-. Tak si na PP a tempomat budu muset pockat.

PS: @re: cet sem tvoji recenzi kacenky na moje.auto.cz , byl bych ji podporil, ale nechce se mi registrovat.

[upravil dne 8.6.07 dry]

Tak to je pech! Zkus vrakoviště, jestli nemají ten kompresor.

K te recenzi: jednou v noci jsem nemohl spát, tak jsem to tam sepsal... Třeba prezentovat i Peugeoty mezi tolika auty ;)

Odesláno

Cena už je sice přijatelná,ale jde to o to jak je to s kvalitou a pak taky ta montáž to nebude žádná prd..l:)Ja osobne se do sveho auta nerad vrtam, muj nazor je ze jakmile jednou rozeberes dvere, sundas tapec atd. uz to nikdy neni jako z vyroby a kazdy znas urcite pozna ten zvuk rozebiranych dveri tak divne to drnci, nekoliktrat jsem se s tim setkal v autobazarech pri prohlidce auta.

Odesláno

Další věc je užívání auta. Pokud bych ho měl na víkendové ježdění tak proč ne, ale na každodenní ježdění... Nedokážu si představit jak bych se z toho hrabal 10x denně... No a pak bych to taky mohl otočit na střechu a co pak....

Bral bych ty kola...

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Další věc je užívání auta. Pokud bych ho měl na víkendové ježdění tak proč ne, ale na každodenní ježdění... Nedokážu si představit jak bych se z toho hrabal 10x denně... No a pak bych to taky mohl otočit na střechu a co pak....

Bral bych ty kola...

jj kola jsou perfektní...

mně se ty dveře líbí, ale s praktičností to nebude zrovna nejlepší...

Spíš by to chtělo TURBO !!! :mrk

Odesláno
Původně zaslal: @re

Bral bych ty kola...

jj kola jsou perfektní...

mně se ty dveře líbí, ale s praktičností to nebude zrovna nejlepší...

Spíš by to chtělo TURBO !!! :mrk

Asi tak nějak. :mrk Jenže to jsou pak investice.. A hlavně to musí dělat profíci, kteří vědí co dělají...

Odesláno

Teda koukam jak nam hezky klesaji ceny Coupe 407, za 660.000,- ve 3.0V6 to je hodne solidni cena.Takovy auto kdyby se vzalo na leasing na 6 let tak se v tom da myslim jezdit:myslim Hele co kdyby jsme se na to slozily je nas tu dost, budem si to pujcovat:D

6972_27.JPG

699b_27.JPG

69ac_27.JPG

Odesláno

Myslím, že bychom se pěkne servali... :D

2.0 s turbem se nějaký dělal. Co vím, tak se dával do 405 a do starších 406, ale s těma 406tkama si nejsem zcela jist.

Zda jde turbo dodělat? No jistě, že jde. Jde všechno když se chce. Problém je v tom, že nestačí tam prostě prsknout turbo a jedeme. Musí se tomu taky přizpůsobit motor + předpokládám přenastavení řídící jednotky. No prostě voser nejvyšší. To si radši koupím tu V6tku.

Odesláno
Původně zaslal: Marek1234

Proč musíš mít automat?

Původně zaslal: genzer

ja potrebuju automat:papa

protoze jsem mel pred 5 lety autonehodu,byl jsem spolujezdec a odnesla to prava ruka,naraz bocne do stromu na me strane:(

Odesláno

Tak to me mrzi, to jsem nevedel.Uz chapu proc automat.No ale ja bych to bral i s automatem:) Meli jsme to v Audi A8 4.2 Quatro a vubec jsem si na to nestezoval a byl jsem v nekterych situacich rad ze to radi samo:)

Původně zaslal: Marek1234

Proč musíš mít automat?

ja potrebuju automat:papa

protoze jsem mel pred 5 lety autonehodu,byl jsem spolujezdec a odnesla to prava ruka,naraz bocne do stromu na me strane:(

Odesláno

Původně zaslal: @re

To si radši koupím tu V6tku.

A co až ti nebude stačit V6tka ?? :D Poraď :myslim

V6tka alá BMW :D

Nezklamals :super

Já to říkám pořád Mpower je Mpower

• O 3 týdny později...
Odesláno

to je hezký porovnání.Já osobně mám 2.0 /98rok 97kw,max.220km(ne z kopečka:) ).0-100to zvládne i do 5vteřin.spotřeba 12 na 100km.Takže o nějakých 9litrech jak se někde na začátku zmiňovalo..hmm co bych za to dal.Jsem asi jedinej kdo má cupéčko v zeleně hráškové barvě.Není příliš oblíbená.Ale o to víc ji miluju:roker:D..chlapi případně scháním zpětný zrcátko s tou krásnou elektrickou vymožeností která Vám zatmavý zrcátko při svícení vozidla jedoucího za Vámi.Aby Vám to nevypálilo oči..zda-li víte co mám na mysli.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...