Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já mam vzkoušeno, že optimální otáčky jsou od 2100 do 2300 na pětku a čtyřku aspoň teda u 2.0. U těch 6 hrnků nevím. Takový zkušenosti s nimi nemám :D

[upravil dne 9.12.06 MPavel]

Odesláno
Původně zaslal: MPavel

Já mam vzkoušeno, že optimální otáčky jsou od 2100 do 2300 na pětku a čtyřku aspoň teda u 2.0. U těch 6 hrnků nevím. Takový zkušenosti s nimi nemám :D

hmm, to abych jezdil 90 :D mám 2800otáček při 115km/h

jezdit 90... to fakt nejde :D ale někdy musím :(

Odesláno

Já mam na 100km/h asi 2900otáček ale nejsem si jist. Teď si to přesně nevybavuji. Vím ale že přes 3000 to není...

To by mě taky rvalo s 3.0 se ploužit 90km/h ale zase na druhou stranu ten pocit vysokého potenciálu pod kapotou taky uspokojí... Stačí sešlápnout plyn a jsi v prachu. To já musím meziplyn a hezky na čtyřku nejlépe na trojku.... Je to makačka... ;)

Odesláno

Já mam na 100km/h asi 2900otáček ale nejsem si jist. Teď si to přesně nevybavuji. Vím ale že přes 3000 to není...

To by mě taky rvalo s 3.0 se ploužit 90km/h ale zase na druhou stranu ten pocit vysokého potenciálu pod kapotou taky uspokojí... Stačí sešlápnout plyn a jsi v prachu. To já musím meziplyn a hezky na čtyřku nejlépe na trojku.... Je to makačka... ;)

i u toho třílitru musíš podřazovat... sice zabírá pěkně odspodu, ale když chceš rychleji zrychlit, šoupneš tam za 3 a pěkně to do 155-160km/h rozjedeš, pak 4 na 200 a pak 5 :D

na srazu ti muzu pujcit moji kačku a můžeš testnout ;)

Odesláno

To radši ne, protože bych měl zase srdeční záchvat... :(:D

Ale můžeme udělat change, jenže nevím jestli se ti bude chtít do toho mého kolovrátku....

Chci nechat přečistit ty vstřiky tak jsem na to zvědav. Doufám, že se motor celkově uklidní... Chci to ještě zvládnout před Vánoci...

Odesláno

To radši ne, protože bych měl zase srdeční záchvat... :(:D

Ale můžeme udělat change, jenže nevím jestli se ti bude chtít do toho mého kolovrátku....

hehe, co ty víš, třeba to budu chtít vyměnit :D

Odesláno

Já jen abychom nedostali od administrátorů vynadáno...

Mam teď chuť se projet... :cool:

je to možné :D

ani nemluv, taky bych pořád někde jezdil... nejlépe někde na okruhu si vyzkoušet bezpěčně co to auto umí... jezdím s ním tak na 50%... nechci nikoho ohrozit... jel bych hned :cool:

jen kdo to má pořád platit... už tak dám za měsíc 5000kc za benzin :grr

Odesláno

Tojo, aby člověk vydělával jen na to béňo...

To já si s okruhem budu muset nechat zajít chuť. Zjistil jsem, že mam totálně v háji zimní pneu. A já si říkal proč v zatáčkách tak rychle ujížděj.... :D Ale na léto budu kupovat stejně letní... To zas bude desítka v haj....

Odesláno

Tojo, aby člověk vydělával jen na to béňo...

To já si s okruhem budu muset nechat zajít chuť. Zjistil jsem, že mam totálně v háji zimní pneu. A já si říkal proč v zatáčkách tak rychle ujížděj.... :D Ale na léto budu kupovat stejně letní... To zas bude desítka v haj....

jj přesně tak... to já mám nové zimáky (hankook w300 - byly mi doporučeny a jsou celkem tiché a kupodivu dobře sedí) na léto mám dvě nové micheliny hp.. takže dokoupím jen dvě... v akci jsou goodyear ale nevim ted typ. Ty micheliny jsou silene drahe... a uvazuji kačku posadit na 18\" kola... ale ty kola které jsem si vybral stojí 10tis kus bez pneu... vyhozené prachy, ale kola dělaj auto...

Odesláno

Já mam velice dobré zkušenosti co se týče letních s Bridgestony. Vydrží hodně a jezdí výborně. U zimních Pirelli a GY.

Za desítku...? :o Ty kokso... Máš někde foto?

Taky jsem přemýšlel o nějakých 17\" jenže pro mě by byly velice nepraktické. Hodně jezdím po městě a parkování k obrubníku není u mě vyjímka a to že se ho někdy dotknu kolem se taky stane. To by rychle zařvaly. U mě připadají v úvahu max. 16\".

Odesláno

Já mam velice dobré zkušenosti co se týče letních s Bridgestony. Vydrží hodně a jezdí výborně. U zimních Pirelli a GY.

Za desítku...? :o Ty kokso... Máš někde foto?

Taky jsem přemýšlel o nějakých 17\" jenže pro mě by byly velice nepraktické. Hodně jezdím po městě a parkování k obrubníku není u mě vyjímka a to že se ho někdy dotknu kolem se taky stane. To by rychle zařvaly. U mě připadají v úvahu max. 16\".

http://elektrony.cz/images/elektrony/oxigin-oxi1chrom-big.jpg

http://elektrony.cz/images/elektrony/oxigin-oxi3chrom-big.jpg

[upravil dne 9/12/2006 @re]

Odesláno

Ja manual mam ale ne v cestine ty v tom wordu mas ceskej?Ja taky nemam palubni pocitac a trosku me to stve ale ujde to:)A diky za radu s tim termostatem zitra to vyzkousim a kdyz bude v haji tak ho necham hned vymenit protoze se to pak urcite odrazi I na spotrebe.Co se tyze kol mas pravdu kolaj delaj auto ja mam 17 BBS jak uz jsem psal taky stalo jedno 10 a bylo to na Mischelinkach za 5 tak to byl docela manik.Kola bych si umel predstavit I hezci nez co tam mam,ale new kupovat nebudu.Kupoval jsem za 25 na predchozi auto a tak jsem rad ze se tomu ted vyhnu ikdyz 10 uz jsem dal zase za gumy a to jsem koupil jeste levne.

Odesláno

Včera mi vrtalo hlavou jak jste se bavili o ukazateli teploty oleje že já to nikde neviděl a dneska jsem se díval a já to tam nemam dival jsem se do manualu jsou dva tipy jeden je ten co mam ja me to ukazuje pouze stav oleje při otočení klíčku a pak to zajede do polohy off a teplotu tam nemam.Já tak koukám já nemám nic:(Klimačku manuální, sedačky bez kůže, počítač neni, el.šíbr taky ne aspon že mám chrom obroučky kolem budíků to se mi fakt líbí a hodně mě na interieu jako první zaujaly bez nich by to nebylo ono.

Odesláno
Původně zaslal: Marek1234

Včera mi vrtalo hlavou jak jste se bavili o ukazateli teploty oleje že já to nikde neviděl a dneska jsem se díval a já to tam nemam dival jsem se do manualu jsou dva tipy jeden je ten co mam ja me to ukazuje pouze stav oleje při otočení klíčku a pak to zajede do polohy off a teplotu tam nemam.Já tak koukám já nemám nic:(Klimačku manuální, sedačky bez kůže, počítač neni, el.šíbr taky ne aspon že mám chrom obroučky kolem budíků to se mi fakt líbí a hodně mě na interieu jako první zaujaly bez nich by to nebylo ono.

digi klima zas tak důležitá není, hlavně že nějaká je, vědět jakou mám teplotu oleje?? hmm nepřipadá mi to důležité, kůže? klouže a studí a je náročnější na údržbu. Šíbr a počítač je snad jediná dobrá věc (taky nemám)...

Takže zas o moc nepřicházíš :D:D:D

Obroučky jsou super! Taky jsem uvažoval jak interér trošku zhezčit, ale nepřeplácat... Snad jen chrom kliky, chrom.packa ruční brzdy(to co se mačká) a chrom kolečka u výdechů ventilace (zkrátka to, co maji novějšé modely)

Ale kde na to všechno vzít a nekrást :myslim:D

Odesláno

Jo to neni špatnej nápad, já tohle taky mám rád,ale jak řikáš nepřeplácat, třeba se mi nelíbí když někdo dá neoriginal hlacivi řadicí páky to je pak tak vokatý v tom autě a nebo místo originál autorádia tam vrazí nevkusný stříbrný a to je taky jak pěst na oko.A kde si viděl ty chrom kličky na dveře?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...