Marek1234 Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Docela se zrovna nudim a tak přemejšlim co se ještě dá s Coupečkem dělat nějaký origoš doplňky do interiéru nevíte kde sehnat, třeba hlavice řadící páky mám jí celkem odrbanou, né moc ale nová by byla hezčí:)Je vidět že se fakt nudim, co:)) Citovat
MPavel Odesláno 8. prosinec 2006 Odesláno 8. prosinec 2006 Bohužel nevíme jak dopadl.... Doufejme, že ať si cokoliv koupil tak snad koupil dobře. Citovat
Stewi Odesláno 9. prosinec 2006 Autor Odesláno 9. prosinec 2006 Pořád žiju! Mam strašně práci, protože chci mít vánoce vklidu, znáte to. Auto pořád shánim, ale vlítl mi do toho obrovskej finanční rozmar a taky samozřejmě vánoce... chjo, doufám že to po novym roce něják spíchnu. Pořád jsem věrný 406coupé a jestli zradim, budiž mi hamba!! No koukám že konečně nějaké KLADNÉ hodnocení na dvoulitříčka... Doufám že aspoň do toho srazu budu mít auti,ať nejsem za trumpetu:) Koukám že ty coupéčka z ciziny nejsou zas tak levné, řekl bych že to vyjde tak nastejno... Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: Stewi Koukám že ty coupéčka z ciziny nejsou zas tak levné, řekl bych že to vyjde tak nastejno... mnohdy jsou dokonce dražší než ty v česku... ale v jakem stavu... hold vybirat, vybirat, vybirat... neni to prece jako když si kupuju novou klavesnici ze? Citovat
Marek1234 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: Stewi Pořád žiju! Mam strašně práci, protože chci mít vánoce vklidu, znáte to. Auto pořád shánim, ale vlítl mi do toho obrovskej finanční rozmar a taky samozřejmě vánoce... chjo, doufám že to po novym roce něják spíchnu. Pořád jsem věrný 406coupé a jestli zradim, budiž mi hamba!! No koukám že konečně nějaké KLADNÉ hodnocení na dvoulitříčka... Doufám že aspoň do toho srazu budu mít auti,ať nejsem za trumpetu:) Koukám že ty coupéčka z ciziny nejsou zas tak levné, řekl bych že to vyjde tak nastejno... Ahoj, zdravim tak to se omlouvam a beru zpět že jsi koupil něco jinýho:)No ja vždycky taky brouzdal po německejch inzeratech a ve finále když si spočítaš co kolik pak stoji ohledně přihlášení a dovozu tak toho zase tolik nevyděláš nebo takhle, koupíš třeba levnější ale to bude mrcha u který píšou že je pouze na import to znamena ze se ji chtej zbavit a nechtej aby jezdilo to auto po nemecku protoze mu asi neco bude.A pak je to o tom kdo jak na co narazi, já koupil 406 Coupe z bazaru ale je nově dovezená z DE to znamená že jsem dal někomu vydělat minimálně 20.000,- ale bazáristi v tom uměj hold chodit a hlavně oni dneska pro ty auta jezdej třeba odtahovkou která pojme 4 auta ne-li víc a tim se jim zmensi naklady atd.ale na druhou stranu kdyz tam koupis 406 nejaky rok vyroby za stejny penize jako u nas tak verim ze bude v lepsim stavu ale je to pak o tom papirovani okolo já jsem tam chtěl jet už tolikrát a nidky jsem to neuskutečnil protože jsem se dočetl na různých forech jaký jsou různý problémy při přihlašovaní.Tak držim palce ať vybereš něco pěknýho a co se týče motoru 2.0 neni špatnej nebo teda mluvim za sebe mě vyhovuje. [upravil dne 9.12.06 Marek1234] Citovat
Marek1234 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Ted jsem se díval na forum spotřeba-katastrofa je tam nějaký majitel 406 2.0i 16V sedan který na plnou nádrž najede 650km tak by mě zajímalo kolik tady kdo najezdí na plnou nádrž?Já mám auto asi 17 dní takže jsem to zatim neměřil nikdy jsem ještě nevzal plnou. Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 Ted jsem se díval na forum spotřeba-katastrofa je tam nějaký majitel 406 2.0i 16V sedan který na plnou nádrž najede 650km tak by mě zajímalo kolik tady kdo najezdí na plnou nádrž?Já mám auto asi 17 dní takže jsem to zatim neměřil nikdy jsem ještě nevzal plnou. Já teď bral 51litrů (do plné) a najel jsem 466km... což je nějakých 11 litrů spotřeba... ale svižná jízda a dost po městě a navíc mám špatný termostat, takže je motor dost dlouho studený... Citovat
MPavel Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Tak to mě se stalo, že jsem, a teď beze srandy, setrvačnosti dojel k Shellce!! Prostě jsem nádrž vycucal totálně do dna. Samozřejmě to nebylo schválně ale nějak jsem pořád a pořád jezdil a neuvědomil jsem si, že by bylo dobrý taky zajed k pumpě... Mno pak když už mi počítač nic neukazoval tak jsem se konečně rozhodl, že dojedu pro béňo a asi 15m před stojanem to zdechlo... Takže já můžu říct, že na jednu nádrž dám 825km a z toho bylo 80% ježdění po Praze.... Moje zkušenost je tedy taková, že jakmile počítač začne ukazovat dojezd cca 80km tak hledám pumpu... Citovat
Marek1234 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 To jsem na tu mou spotřebu teda zvědavej a jakou máte teplotu motoru?Mě se docela drží nízko, respektive nevim za jak dlouho by se to mělo ohřát protože bohužel jezdim krátky useky. Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 To jsem na tu mou spotřebu teda zvědavej a jakou máte teplotu motoru?Mě se docela drží nízko, respektive nevim za jak dlouho by se to mělo ohřát protože bohužel jezdim krátky useky. mám vadný termostat, takže mám 72°C... zvedne se to jen když popojíždím po městě... Citovat
Marek1234 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 A optimální teplota má být kolik? Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 tak pri 82°C se otevira termostat, takže zřejmě to bude kolem 80-90°C... BMW M5(507ps) mého šéfa mělo 100°C Citovat
MPavel Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Kolem 90°. To je ideální teplota. Já mam lehce pod 90° pořád ať dělám co dělám... a zahřeje se mi na provozní teplotu asi tak po ujetí 2 až 3 km. Co se týče teploty oleje, ten se mi zahřeje na provozku tzn. kolem 90 stupňů po ujetí 10 km. [upravil dne 9.12.06 MPavel] Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: MPavel Kolem 90°. To je ideální teplota. Já mam lehce pod 90° pořád ať dělám co dělám... a zahřeje se mi na provozní teplotu asi tak po ujetí 2 až 3 km. Co se týče teploty oleje, ten se mi zahřeje na provozku tzn. kolem 90 stupňů po ujetí 10 km. [upravil dne 9.12.06 MPavel] Tak to já mám olej hodně dlouho kolem těch 70°C... je to asi tím otevřeným termostatem... prej mají třílitry chladič oleje... Je to pravda? Citovat
Marek1234 Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Teda já čumim jak vy to máte všechno zmáknuty a všechno víte fakt kloubouk dolů a cenim si všech informaci.Ještě jsem se chtěl zeptat když nastartuju tak se mi ukazatel stavu oleje rozviti a ukaze kolik ho tam je a pak po chvilce to zhasne a rucicka zajede do polohy off, mate to tak vsichni nebo ma rucicka oleje ukazovat po celou dobu chodu motoru, diky a možná budu mít asi taky problém s termostatem protože to mám pořád na 70, ale ted nevim jestli nekecam zitra se na to musim zamerit. Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: Marek1234 Teda já čumim jak vy to máte všechno zmáknuty a všechno víte fakt kloubouk dolů a cenim si všech informaci.Ještě jsem se chtěl zeptat když nastartuju tak se mi ukazatel stavu oleje rozviti a ukaze kolik ho tam je a pak po chvilce to zhasne a rucicka zajede do polohy off, mate to tak vsichni nebo ma rucicka oleje ukazovat po celou dobu chodu motoru, diky a možná budu mít asi taky problém s termostatem protože to mám pořád na 70, ale ted nevim jestli nekecam zitra se na to musim zamerit. Po nastartování se rozsvítí ukazatel, a po dobu cca 10s ukazuje množství oleje v autě. Po chvíli zhasne a ukazuje teplotu oleje... takže by se za čas měla ručička dostat k cca 90°C... Pokud ti nespíná termostat zjistíš jednoduše. Když máš studené auto, ujeď cca kilometr až dva a sáhni na chladič. Pokud je jemně zahřátý, tak je termostat pořád otevřený a nefunguje. Na můj třílitr stoji originál 800kč, takže to není kdovíjak drahá záležitost... U třílitru je horší přístup, takže to nezvládnu doma vyměnit, a musí to o servisu... ale do 1000kc je to i s vyměněním... Citovat
MPavel Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Co se týče chladiče oleje, přesně nevím. 3.0 ho asi bude mít sto pro a co jsem se ptal tady v clubu tak ho má snad i můj 2.0. Když jsem se ale koukal k olejovému filtru tak jsem tam žádný rozvod nezpozoroval.... Tohle přesně nevím... Mě se ten olej drží na 90 při normálka jízdě a když s tím jedu v otáčkách, vyšplhá se až na 120 což se mi moc nelíbí, mno ale nic s tím dělat nebudu... aspoň zatím.. když si vezmu, že v jiných autech nemáš šajna kolik má olej stupňů.... to Marek 1234: No jo jsme blázni... a rádi poradíme. Co se týče ukazatele stavu oleje, některé typy ho mají některé ho nemají. Já ho např. nemám, ale mohl bych ti poslat ve Wordu manuál na 406. Tam to je.... Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: MPavel Co se týče ukazatele stavu oleje, některé typy ho mají některé ho nemají. Já ho např. nemám, ale mohl bych ti poslat ve Wordu manuál na 406. Tam to je.... Já zase nemám pal. pc... Vůbec to nechápu, proč ho tam nemohli dát... Velký displej mám, ale po spojení dvou drátků v lucasu, mi displej nepřepíná... asi nejsou zapojené kabely vedoucí k displeji... hold frantíci Určitě rádi poradíme, pokud víme jak Citovat
MPavel Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Aspoň se nemusiš koukat na aktuální spotřebu... To bys čubrněl... Citovat
@re Odesláno 9. prosinec 2006 Odesláno 9. prosinec 2006 Původně zaslal: MPavel Aspoň se nemusiš koukat na aktuální spotřebu... To bys čubrněl... ani nemluv... žere dost... ale třeba by jsi díky pal.pc mohl zjistit optimální otáčky a spotřebu při dané rychlosti... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.