skupko Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 Tak sme vcera s manzelkou zasli na \"autosalon\"...a co sme tam nenasli...krasnu 407-cku, potom sme vsak zazreli 207-cku a teraz sa poriadne nevieme rozhodnut ktore auticko by sa hodilo k farbe nasich oci...:D:D Prve ohmatavanie takeho sperku... ...az po chvili som sa odvazil sadnut si... ...neodolala ani manzelka, no po chvili som sa prichytil, ze zacinam ziarlit Taka 207-ma vsak tiez nie je na zahodenie! ...nakoniec lahodka No a tento spojler na TTravcovi ma skutocne zaskocil. Vseho vsudy sme tu vsak mali iba cca 20 aut, takze nic svetoborne, ale aspon sme sa popozerali a ohmatali si nove Peugeotiky, ta 407-ma je skutocne uzasna a pravdupovediac, ked som videl tolko pacok, gombikov a prepinacov, tak som bol dostatocne dezorientovany na to, aby som sa nicoho velmi nedotykal :D:D:D... Mimochodom tento autosalon bol organizovanyv novej kosickej hokejovej arene. [upravil dne 10/11/2006 skupko] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chechet Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 207 nie na zahodenie a hlavne \"made in slovakia\" nie? s tim nenapadne silnym motorem 1.6 (newim zkratku, bylo to v autosalonu na prime) to muze byt pekna raketka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oliver Riedel Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 A jaký to pro tebe,jako majitele 405,byl pocit sedět v mladším bráškovi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 11, 2006 Author Share Posted November 11, 2006 207 je tiez pekna, ale ja mam rad rodinne auta ...ale velmi sa mi pacil pristup do kufra, ked ho otvoris tak ho mas ako na dlani. A priestoru je tam prekvapivo dost aj vzadu. To Oliver: No poviem Ti, ze keby som povedal mojej 405-tke o tom ako sa mi pacilo v 407-cke, tak sa so mnou asi prestane rozpravat . Je to krasa, mal som prvu sancu posediet si v 407 a stalo to za to...kufor krasne veliky, ale asi by som bral skor 407SW. Ak by som teraz mohol kupovat nove auto urcite ostanem pri Peugeote a 407SW by bola moja :aut Komfort co sa tyka priestoru maju podla mna rovnaky oba 405 aj 407, zadne sedadla su skoro rovnako nizko, takisto predne . Len sa mi zda, ze uz su sedadla mierne tvrdsie... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts