Jump to content
  • Current Donation Goals

Kosicky autosalon

skupko

Recommended Posts

Tak sme vcera s manzelkou zasli na \"autosalon\"...a co sme tam nenasli...krasnu 407-cku, potom sme vsak zazreli 207-cku a teraz sa poriadne nevieme rozhodnut ktore auticko by sa hodilo k farbe nasich oci...:D:D:D

p4073.jpg

Prve ohmatavanie takeho sperku...

p4072.jpg

...az po chvili som sa odvazil sadnut si...

p4071.jpg

...neodolala ani manzelka, no po chvili som sa prichytil, ze zacinam ziarlit :D

p207.jpg

Taka 207-ma vsak tiez nie je na zahodenie! :mrk

tt.jpg

...nakoniec lahodka ;)

ttback.jpg

No a tento spojler na TTravcovi ma skutocne zaskocil. :D

Vseho vsudy sme tu vsak mali iba cca 20 aut, takze nic svetoborne, ale aspon sme sa popozerali a ohmatali si nove Peugeotiky, ta 407-ma je skutocne uzasna a pravdupovediac, ked som videl tolko pacok, gombikov a prepinacov, tak som bol dostatocne dezorientovany na to, aby som sa nicoho velmi nedotykal :D:D:D:D...:aut

Mimochodom tento autosalon bol organizovanyv novej kosickej hokejovej arene.

[upravil dne 10/11/2006 skupko]

207 je tiez pekna, ale ja mam rad rodinne auta :D...ale velmi sa mi pacil pristup do kufra, ked ho otvoris tak ho mas ako na dlani. A priestoru je tam prekvapivo dost aj vzadu.

To Oliver: No poviem Ti, ze keby som povedal mojej 405-tke o tom ako sa mi pacilo v 407-cke, tak sa so mnou asi prestane rozpravat ;). Je to krasa, mal som prvu sancu posediet si v 407 a stalo to za to...kufor krasne veliky, ale asi by som bral skor 407SW. Ak by som teraz mohol kupovat nove auto urcite ostanem pri Peugeote a 407SW by bola moja :D:aut Komfort co sa tyka priestoru maju podla mna rovnaky oba 405 aj 407, zadne sedadla su skoro rovnako nizko, takisto predne ;). Len sa mi zda, ze uz su sedadla mierne tvrdsie...