Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj chtel bych se zeptat jestli nevite kde sehnat krytku zrcatka na novy mode 405 ky ? takova ta nacvakovaci..

dale bych se chtel zeptat jestli se nekomu nevali doma sedacka z micka noveho modelu ( ridicova ) stacil by me jen ten sedak ( presne receno ta leva strana jak je tam zvedani sedacky..)

Dikas za kazde info

Odesláno

V kelly mo mají za 260,-. Anebo potom vrakáč a koupit ho rovnou i s vyhřejváním a celým zrcátkem ... to by ses mohl do pětikila vejít:papa

A řidičovo šasí mám doma v elektrice - ale je to opravdu jenom kostra ... bez ničeho (prostě jenom ta železná konstrukce)

Odesláno
Původně zaslal: Neon

V kelly mo mají za 260,-. Anebo potom vrakáč a koupit ho rovnou i s vyhřejváním a celým zrcátkem ... to by ses mohl do pětikila vejít:papa

A řidičovo šasí mám doma v elektrice - ale je to opravdu jenom kostra ... bez ničeho (prostě jenom ta železná konstrukce)

koukni tady,doost náhr.dílů...

:D:D:D

[upravil dne 2.11.06 Medion]

Odesláno
Původně zaslal: striker

jojo ;)) ty taky koukam ;)) chtel sem take 4 kolku ale nakup vaznul ;))

jj trochu mě bouchlo v hlavě a najednou jsem měl 2 auta....naštěstí už je jen jedno ;)

Odesláno

Nevite nahodou nekdo jak funguje mereni vysky oleje u micka ? vim ze po otoceni klicku to ma ukazat na merce teploty oleje .. ale kdyz to nefunguje tak kde by mohla byt chyba? ... za schema ci radu budu moc vdecny ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...