Marlin Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 tak se mi rosypal zadni tlumic, sice to ma ted pekny zvuk, ale delaji v tom bordel ty vysypany prepazky. a o co jde. Chtel bych vyfuk ladeny, ale aby cca do 4000 rpm nedelal bordel, a pak jo , a mel dve koncovky. Soused mi rikal, at si koupi Lihgtinga, ale ja nejak nemuzu sehnat, kde to sehnat.... nemate nekdo nejak info, nebo neco na dopuceni, co by se siklo a co ne a za priatelnou cenu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farkyman Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Původně zaslal: Marlin tak se mi rosypal zadni tlumic, sice to ma ted pekny zvuk, ale delaji v tom bordel ty vysypany prepazky. a o co jde. Chtel bych vyfuk ladeny, ale aby cca do 4000 rpm nedelal bordel, a pak jo , a mel dve koncovky. Soused mi rikal, at si koupi Lihgtinga, ale ja nejak nemuzu sehnat, kde to sehnat.... nemate nekdo nejak info, nebo neco na dopuceni, co by se siklo a co ne a za priatelnou cenu O něčem bych věděl, ale nemá to dvě koncovky. Je to ovál DTM. Je to absorční tlumič-tudíž bez přepážek, nicméně se dá lehkou úpravou utlumit. Jestli máš zájem koukni do bazaru-odkaz: :http://www.peugeot-club.com/topic/14603-406-tycky-stabilizatoru/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marlin Posted November 1, 2006 Author Share Posted November 1, 2006 jeee, neci DTM, chci decentni, presto dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts