maweryk Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Ahojte vsetci, mam 306 hatchback 1,9 TD(r.v.) 1998. Moje prve auto, takze som este zelenac. Som s nou spokojny, no zda sa mi dost leniva. Nemal som moznost jazdit na inej 306 td, tak neviem porovnat, no ta moja sa mi zda dost leniva. Spotreba, maximalka vsetko ok, no to zrychlenie. Nejak sa mi to nevidi. Jazdil som zatial iba na vw golf 1,9 tdi a nan sa moja veru nechyta. Ak to je problem v mojej kare, skuste mi poradit ako to zlepsit. Diky za vsetky ohlasy. Cau Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lolodreveny Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 No co ti ja viem... tazko povedat..a mam sice taku istu 306 ,1.9 TDI 66 kW,nejazdi zle......ale teda tazko sa to zrovnava,Aky vykon mal ten Golf..? Ak daakych 79kW tak asi ze pojde trosku lepsie.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyD Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 no esli se bavime o 3 kovim golfovi tak ten ma stejne oboje maj 66 kw tedy pokud neni nacipovanej 4 kovej ma 81 kw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts