Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Bude zase ---> Slovensko <--- Bude zase

Recommended Posts

Odesláno

funtomino to mas pravdu ale ja aj tak teraz nemozem mam problem s autom a musim to riesit tak ze sa odklada aspon u mna.

inac chodi niekto v sobotu z blavakou pred tesco petrzalka

Odesláno

comm <>

tak čo date nejaky ten srazik na Bratislavsku dohromady ste tu nato zatial 3ja tak sa dajte dokopi a je treba to skusit rozbehnut :D:D:D:D:D

Odesláno

Musim sa vyzut z priprav soboty, pretoze mam malo casu a predsalen pred odchodom na tie dva tyzdne musim este zopar veci zariadit ;)...zatial moze platit kadeco, prist pridem, tak dajte vediet kde to skutocne bude....:papa:papa tesim sa;)

Odesláno

TAKŽE !!!!!!!!!!!!Naša učast je tentokrat v nedohladnu,vzhladom k tomu že Erika meni zamestnanie tak to je trochu aj o financiach. Ale nebojte v Košiciach ju budete mat od 1.12. každy den :potlesk:potlesk takže je nam to luto .Zatial je to 2 zraz za moju pritomnost na peugeot clube,ktory som začal a sa ho nezučastnim. Takže je nam to luto ale nabuduce si to vynahradime.:):super:):super

[upravil dne 20/11/06 ZILA]

Odesláno

šicke chopy: poslednu dobu nejak nestiham, tento mesiac mam total zabity, ale v decembri by sme mohli spravit nejaky bratislavsky zrazik, covy nato chlapy z ba?, alebo aj mimo ba?

Odesláno

funtomino: :) mno pravdupovediac, mal som na mysli :myslim bratislavsky zrazik (samozrejme boli by vitany vsetci), aby sme sa blavaci spoznali :D:D, ale kludne , ak to vide .... :):)

Odesláno

funtomino ak si tam bol tak sme sa tam niekde minuly mna spoznas podla najvecieho randalu co moze spravit 405 mi.Inac za zraz vBA suhlasim velmi rad len dufam ze nebude sneh

nemam prezutie a nai nebude :D

Odesláno

comm bol som az neskor potm na sprintoch kuknut, taka biela 206ka... dosla neskoro a potom zacalo divadlo s tou alfou 3.0L a tym druhym ;) a potom dosli fizli

ale teda hlavne je aby sme sa nejako zmobilizovali a dali nejaky aspon mini pezoot-BA zraz.

[upravil dne 29.11.06 funtomino]

Odesláno

podla mojich skusenosti s minizrazmi a dohadovanim ich casu a miesta konania, je lepsie urcit presny termin a miesto :)

a ked niekto dojde tak bude tam a ked nie tak tam nebude :) ale zacne sa to konecne rozbiehat :)

Odesláno

Tomyka :

presny termin zajtra a cas 17:00

miesto Stuttgart - Leinfelden, Fasanenweg nr. 9 ;) budem Ta cakat pred branou.

:D:D:D:D:aut

[upravil dne 4/12/2006 skupko]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...