Guest ZILA Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Tak čo tak zase sa stretnut ? Kedy ? Kde ? :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Nazdar! No bolo by to dobré stretnúť sa, len treba nájsť vhodné miesto, aby to vyhovovalo väčšine! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jsj007 Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Moze byt! Otazka znie, kedy - kde ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Myslim si, ze miesto riesit netreba. Ja som bol spokojny s hotelom Hradok pri Jelsave! Datum mi nevyhovuje medzi 25.11.-08.12....dalsia vec vsak je, ze mi odisla spojka (esteze som stihol zraz pred jej pokazenim), cize asi tak skoro nebudem moct na zraz dorazit . Momentalne peniazky niesa....takze prijemnu zabavu, pokial bude nieco treba, tak som tu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 No otom to tu je nie sa pitat ale skusit navrhnut miesto a datum a pokial je to možne tak aj čas. Skupko :: vdaka snažil som sa najst nejake super miesto aby sa dalo niečo urobit ak keby pršalo /poeternostne podmienky su teraz horšie a horšie // takže keby bola zase verzia že ideme na hradok to POZOR na PLAVKYlebo na sraz na hradok <<<podla mna su plavky povyneeeeeee:super:potlesk:super:potlesk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
funtomino Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 som za, kde a kedy to bude ? [upravil dne 31.10.06 funtomino] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 takže ako žiaden navrh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bagr Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Nespím a sleduji tě. Sem taky za , to si piš! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Takže čo mudeme podnikat ked je tu jeden problemok ale je iba taky malinkaty a to že skupko ma fuč spojku žeby bol sraz u skupka u garaže a dame všetci ruku k dielu a spojku dame dokopy :D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Původně zaslal: ZILA Takže čo mudeme podnikat ked je tu jeden problemok ale je iba taky malinkaty a to že skupko ma fuč spojku žeby bol sraz u skupka u garaže a dame všetci ruku k dielu a spojku dame dokopy :D:D:D :D:D:D:D super kolegialita :potlesk musim sa na to dnes pozriet, mozno ide len o rozladenie . No tu mame blizko mensiu krcmu u Durka a je tam dobra kofola a garaz nemam:roll... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 takže problem je vedši a to garaž v košiciach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Původně zaslal: funtomino som za, kde a kedy to bude ? [upravil dne 31.10.06 funtomino] Trochen Ale, 2.0 HDi v 206 to znie ako dieseldelo...;)nemas v kabine trosku hlucno? ...ale jazdit to musi super a utiahne aj vola:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tibor Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ahaho 206kar z Ba, jaktoze si nebol na zraze? Ha? Inac Furtomimo, mas tam palubny pocitac? skupko: jedna spojka ti predsa nemoze branit v stretku peugeot clubu. Keby som bol v Ke, tak ti pomozem ... Teda keby som sa este tomu rozumel. Ale nevadi, ako to blbne? Presmykuje? [upravil dne 3/11/06 tibor] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Původně zaslal: tibor Ahaho 206kar z Ba, jaktoze si nebol na zraze? Ha? Inac Furtomimo, mas tam palubny pocitac? skupko: jedna spojka ti predsa nemoze branit v stretku peugeot clubu. Keby som bol v Ke, tak ti pomozem ... Teda keby som sa este tomu rozumel. Ale nevadi, ako to blbne? Presmykuje? [upravil dne 3/11/06 tibor] Mno ja sa tomu tiez nerozumiem.... ale jednoducho pri zaradzovani jednotky, dojky a spatecky pocitam zuby (divne ale bolo, ze ked som pedal tlacil razne, tak to inslo zaradit lepsie...). Este sa musim pozriet na doladenie spojky....mozno to pomoze. Ak bude stretko v KE tak pridem :super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 takže sraz KOŠICE ????? Horbach parkovisko ?????? niekedy po vyplate ??čo vy nato ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 :myslim:myslim:myslim Premyšlajte ale rychle :potlesk:D:D:D:D:D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skupko Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Původně zaslal: ZILA takže sraz KOŠICE ????? Horbach parkovisko ?????? niekedy po vyplate ??čo vy nato ?? No Problemo, tam pridem aj peso....mam to cca 400metrov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Syro Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Nazdar Zila! Nabudúce v pohode, bol v PO, ale internet mám v LM a od utorka som bol v PO, takže som si Tvoju správu prečítal až teraz. Sory!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 KOŠICE HORNBACH ALE DATUM >>>>> 25.11.2006 <<<<<< ???????????????????? PASUJE VAM :myslim:myslimTENTO DATUM MNE ANO:aut:aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest ZILA Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Syro JE DOBRE SI DAT DO NASTAVENIA TELEFON AKO TO JA MAM A POTOM JE TO BEZ PROBLEMOU :potlesk:potlesk:potlesk:potlesk:potlesk;);););) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts