striker Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ahoj .. chtel bych se zeptat jestli jsou 405 ky Micka po 1993 ( novy model ) 1.9 ky nebo 2 litry... Myslel sem ze se do 405 micek dalal po roce 1992 motor 2.0 ... Jak to tedy je do jakeho roku se davala ta 1.9 ka od kdy se zacal davat ten 2 litr... Pripadne jaky je rozdil v interieru noveho modelu mezi SRI a MI ? .. A posledni dotaz ABS ko po roce 1993 bylo uz u vsech Micek? Diky chlapy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Mi novej model je 2.0, ale s o něco málo menším výkonem, standardně s ABS. Rozdíl v interiéru oproti SRi je myslím jen ten tříramennej koženej volant,kompletní elektrika, polokůže a aut. klima (nejsem si jistej, jestli ji má i SRi v základu nebo jen na přání). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Jinak tady: http://abnormalni.wz.cz/pug/pug405.jpg je malej článek o 405 (do r. 92), kde jsou i ty motory (1.9i 16V 118kW, 2.0i 16V 114kw). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 vsechny micka snad nemeli polokuzi ne ? .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Micka novej model delali jenom jeden rok ... pak je nahradili T16 (1994)... polokuzi meli vsechny Téčka ... nový míčka myslim, že ne! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Aha, tak sorry, měl jsem za to, že v T16 se změnil jen motor a kus podvozku... Někde tu byl kdysi i odkaz na nějaký francouzký fórum a byl tam seznam členů, většinou Mi-čka (starý i nový) a T-čka, pak pár dieseláků a GRi, SRi a jen asi tři STi a STDT. Bylo to plný fotek... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted October 23, 2006 Author Share Posted October 23, 2006 panove uvazuju prave o koupi micka 16 ky z roku 1993 , ale co me zarazi je to, ze je bez abs .. [upravil dne 23/10/06 striker] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dundee Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Tak se asi Frantíci nepolepšili a stále bylo jako výbava na přání, ono ani ve výbavách neseděly stejně. GRi bylo někdy líp vybavený jak SRi (neberu porovnání starý SRi a nový GRi). Je to s nima těžký... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 No nevím,ale pokud si dobře pamatuju tak u Mi16 bylo ABS v základu pro Evropu. Pár výjimek jsem už viděl....Ale jinak každá Mi16 měla ABS.U SRi to byla doplňková výbava. :myslim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 ach jo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Myslim, že ABS už měly i nový SRička ... jestli to neni něco překopanýho to míčko, co máš vyhlídnutý? Jakou má třeba palubku? Zadní světla? A typ motoru? Jako co je napsáno v papírech nemusí být vždy realita - kor v čechách a to asi víš... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 A to vazne neni nejaky rozdil v karoserii .. trebas ze je u noveho modelu pevnejsi atd?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Jo, nový model má už každá Mi16 výztuhy ve dveřích ... ;)Ale nějaký starý modely (od 1991:myslim to mohly mít taky) ... jinak nic ... jo a novej model má zelený kořový okna .. starý měl bronzový (ale od 1992 to začaly dávat i na starší modely ...).. FRANCIE, no Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 hehe tak já si taky přisadim ať je v tom pořádnej bordel - Mám Mi16x4, r.v. 1992, bez ABS, s komplet kůží, zelená okna :mrk:papa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neon Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Původně zaslal: Bohouš hehe tak já si taky přisadim ať je v tom pořádnej bordel - Mám Mi16x4, r.v. 1992, bez ABS, s komplet kůží, zelená okna :mrk:papa Nojo ... Francouzi, no? Ještě mi řekni, že máš jako výbavu za volantem takovýho mrňavýho šášu, voe a už si francouzský auto asi nikdy nepořídím ... :D:D Zbastlej tam prostě cokoli ... :D:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
striker Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 to je pravda ja mel do tedka ( jeste mam mimochodem prodam na ND ) 309 ku gticko rok 89 a pulka veci v motoru byla z roku 88 a pulka z 89 problem byl ze kdyz se me pak neco podelalo tak nepasovalo nic z katalogu )) jinak k tomu micku ma to byt rok 1993 ma zeleny skla to jo a vystuhy tam snad take najdu ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barenst Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Jak jsem to pochopil jedna se o SR x4novy model a misto 2,0i tam je namontovany 1,9 16v z MI tod vse , jinak podle meho nazoru bude vse ostatni normalni SRx4. Nejjednodusi je dat tady fotku toho auta zevnitr s budiky kde otackomer by mel koncit dal nez u klasockeho 8v a interier by mel byt taky jiny . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohouš Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Původně zaslal: Neon Ještě mi řekni, že máš jako výbavu za volantem takovýho mrňavýho šášu :D:D šáša bude teprve až ti to půjčím......:aut:aut Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts