Jura Posted June 4, 2002 Share Posted June 4, 2002 Nevite nekdo, jestli srouby na pridelani elektronu jsou stejne jako u ostatnich aut? Slysel jsem neco ze ne, u disku je to pravda... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voštík Posted June 5, 2002 Share Posted June 5, 2002 Zatím jsem měl to stěstí, že jsem šrouby nemusel při výměně za elektrony měnit. Jestli si chceš ty elektrony teprve koupit, tak si třeba vem jeden ten původní šroub s sebou a strč ho do té díry. Měl by vyčuhovat asi tak 15-20mm. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radek V. Posted June 6, 2002 Share Posted June 6, 2002 Nevim jak je to u jinych elektronu, ale u originalu by mela byt spodni cast hlavy sroubu plocha /srouby na plechace maji spodek hlavy konicky/, tak ze u sroubu na elektrony je pod hlavou vlisovana podlozka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts