Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Zvukový signál při otevření dveří při rozsvícených světlech - VYŘEŠENO!!!

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak jsem tedy rozebral přístrojovku a vyndal budíky---To kulatý vlevo se zdá být něco jako pípák, ostatní čudlíky jsou žárovky...Každou jsem vyndal zandal, ale s pípákem se hýbat nedá...vše vyčistil a napojil a stejně to nejde...ani blinkry, ani světla při otevřených dveřích, ani klíč v zapalování...žádnej zvuk....CO třeba pojistka na ten bzučák, je to možný že by někde byla?:bojim:myslim

Foto.jpg

[upravil dne 23.10.06 kajvet]

Pojistka na bzučák tam nikde není.... Ta je jen na celou přístorjovku, tedy jen \"životně nedůležité funkce....\" jako airbagyatd... Musíš na ten kulatej bzučák na levo a zkontrolovat mu kontakty... Jestli si na to netroufáš tak to dej v tomhle stavu nějakému elektronikovi a on se na to už podívá....

Ještě je varianta špatného pípáku, ayle to se mi moc nezdá.... Ten by se pak musel vym,ěnit.....

Odesláno

Tak to černý kulatý, to je onen pípák, co provádí zvukové signály. Stačilo na něj zezadu silou zatlačit a fungoval (asi studený spoj). Takže jsem to podložil složeným papírkem a dva dny funguje bez problémů...super a díky za rady:roker

Odesláno
Původně zaslal: kajvet

Tak to černý kulatý, to je onen pípák, co provádí zvukové signály. Stačilo na něj zezadu silou zatlačit a fungoval (asi studený spoj). Takže jsem to podložil složeným papírkem a dva dny funguje bez problémů...super a díky za rady:roker

potvrdil jsi mi , jsem rád, že to snd pomohlo... Jo, ale doufám, že to nenecháš jen podložené, co? Tulda...:roker

• O 3 měsíce později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...