TiborTeam Odesláno 7. září 2006 Odesláno 7. září 2006 Tak se ukaž V Opavě v Katerajnu u fi. DEK***** je černý (tmavý) Pežout se žlutým lvem na obou stranách ... Je tady členem ? Nebo mu mám předat pozvánku na naše stránky ? Citovat
TiborTeam Odesláno 7. září 2006 Autor Odesláno 7. září 2006 Původně zaslal: Hadra je zbytek firmy TRADE? Citovat
Hadra Odesláno 7. září 2006 Odesláno 7. září 2006 hm, na odbytě jsou dvě ženský, OZ mají firemní auta, takže pak jenom některej ze tří skladníků. Citovat
Hadra Odesláno 7. září 2006 Odesláno 7. září 2006 Zejtra ta firma má zase akci. ..... Jenže já jsem na antibiotikách, takže budu mít opět áčko. Ty Jirko pouštíš i na téhle akci? sorry za Citovat
Jirkap Odesláno 7. září 2006 Odesláno 7. září 2006 Původně zaslal: Hadra Zejtra ta firma má zase akci. ..... Jenže já jsem na antibiotikách, takže budu mít opět áčko. Ty Jirko pouštíš i na téhle akci? sorry za Nene \"naštěstí\" ne ta minulá akce byla hodně náročná Citovat
TiborTeam Odesláno 11. září 2006 Autor Odesláno 11. září 2006 Tak jsem v pátek osobně předal informace o Pežot Clubu Teď je jenom otázka, jestli dotyčný má přístup k internetu Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.