Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

2 masinka

Recommended Posts

Odesláno

Jo čovče, dobrej postřeh :D:D:D. Swine se nám vybarvil :D:D:D. Třeba ho namíchlo, že sme mu na sraze sežrali nožky, ledninky, jatýrka, plíčky...

Odesláno

tomyka: kdyby jo tak jako 205WRC :D

stefan: střízlivěl :), hele až pojedeme do HK tak si musíme schovat nějaký flašky a? nám to zase všichni nevyžerou

voštík: řezník to nebyl, byla to ženská

Odesláno

Cabrio, to víš že si zase přivezu .... ale tentokrát větší zásobu ..... přivezu ti to vínečko co jsem na Slapy zapoměl vzít, aspoň se odleží. Jen nevím, když budeš zase chodit brzo spát tak kdo to bude pít :D:D:D

Guest Tomáš1
Odesláno

Pánové ten 206 WRC co to bylo zač??? Ten byl mimo a nebo z jiného světa? Byla tady docela hustá atmosféra. Pánové s takovým hovadem bych to neřešil a nedivím se, že Voštík takhle vystartoval.

Ted se může klouzat trotl jeden

:P

Občas se sem musím kouknout.:)

Odesláno

jo, holt kdyz se dari, tak se dari, ale ze jsme mu sedli na lep!!! Skoro vsichni :)

Ale jinak lama.... kdyaz jsem se ho ptal na technicky dotaz, tak pro jistotu ani neodpovedel :D

Odesláno

Mno, jaxem tak koukal, tak nezved mandle jenom Voštíkovi, ale taky Cabrio byl rudej ztekem, Mašinka z něj taky neměl radost a tak vůbec... Kupodivu mi poměrně fundovaně poradil, jak na laminátový prahy. Prostě tuner, ale plastovej :D:D:D

Guest Tomáš1
Odesláno

Uvědomělej a zapikanej. A? si hraje na BMW písku a neleze kam nemá.:mad:

Má to ale spočítaný tak už je zbytečné o něm psát.(jen mě to zajímalo)

Odesláno

Jojo prostě se chtěl pobavit. A jak jste přišli na to, že je z BMW clubu??? Prostě ja vým proč mi nikdy BMW k srdci nepřiristlo.:):)

Odesláno

cabrio: ani me ne, v praci mame 528 (asi 5 let stary, ale pazouta bych nemenil. Mit tri miliony na bawa, tak si koupim 607 v plne vybave, mlady 206 a jeste bych mel dost penez na utraceni.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...