Ondráš Posted May 28, 2002 Share Posted May 28, 2002 Čau lidi, potřeboval bych radu. Instaloval jsem rádio do 205ky a přestalo mi svítit světýlko v kabině a hodiny jenom svítěj ale nic neukazujou. Díky všem. O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ondra Posted May 28, 2002 Share Posted May 28, 2002 NO, videl bych to na pojistku, u 405ky jsem zazkratoval autoradio a bylo to samy.... (sou na jednom okruhu) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted May 28, 2002 Share Posted May 28, 2002 A jako dalsi radu, bych napajeni radia tahnul rovnou od baterky tak 2,5 mm2 kabelama. Ale na me nekoukej, ja jsem hifi magor :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Urbanek Tomas Posted May 28, 2002 Share Posted May 28, 2002 jasne je to pojistka, najdes ji dole pod volantem, je na pozici F4 a m hodnotu 10 Amp., ted by ti nemela fungovat ani predni obrysova svetla a osvetleni SPZ Jinak kabely tahej az budes mit tolik hudby jako JR, tak ti taky nic jineho nezbyde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest JR Posted May 28, 2002 Share Posted May 28, 2002 Tady jde o to, ze jestli mas repraky primo k radiu, tak to radio ma celkem velkej odber, tak potrebuje mit dobry napajeni. Ja mam radio na original instalaci a staci mi to, protoze vsechny ostatni repra jedou pres zesiky .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts